Life

Cuplu bombă în showbiz! O vedetă Survivor a pus mâna pe o frumusețe de femeie! Foto

Cuplu bombă în showbiz: o vedetă de la Survivor a pus mâna pe o frumusețe de femeie! FANATIK are toate detaliile despre cei doi!
28.03.2024 | 12:55
Cuplu surpriză în showbiz. Vedeta Survivor, în culmea fericirii alături de o bondină superbă. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Cuplu bombă în showbiz: vedetă de la Survivor România e de ceva timp într-o relație cu o frumoasă domnișoară, o blondină care activează în domeniul imobiliarelor. FANATIK are toate detaliile despre povestea lor de iubire!

Cuplu bombă în showbiz. Vedeta Survivor, într-o relație cu o blondă splendidă

Ionuț Popa, unul din cei mai doriți bărbați de la noi, este de câteva luni într-o relație cât se poate de serioasă împreună cu o tânără frumoasă-foc, pe care a cunoscut-o pe rețelele de socializare. Războinicul din sezonul al treilea al emisiunii Survivor, cel câștigat de Alex Delea, se declară extrem de fericită alături de Daniela Octavia, cu care se află în prezent în vacanță în Spania.

ADVERTISEMENT

FANATIK a stat de vorbă cu noul cuplu bombă din showbiz și a aflat de la blondină că nu l-a remarcat pe Ionuț Popa neapărat la Survivor. Atunci când hunedoreanul a participat în show-ul de la PRO TV, ea ținea cu echipa Faimoșilor, nicidecum cu cea din care făcea el parte, a Războinicilor.

Ionuț Popa se iubește cu o tânără care activează în zona imobiliarelor

„Da, Daniela este iubita mea!”, ne-a spus extrem de mândru Ionuț Popa, asigurându-ne că nu e o simplă cunoștință sau vreo rudă cu care s-a pozat pentru a urca apoi fotografia pe Instagram. „Noi ne-am cunoscut prin social media și suntem împreună cam din luna noiembrie.

ADVERTISEMENT

Ea nu face parte din lumea fitness-ului (n. red.: reamintim că Ionuț este antrenor de fitness), ci se ocupă de imobiliare, dar face și ea sport. Acum suntem în vacanță în Spania”, sunt primele declarații făcute de Ionuț Popa despre noua iubită, pentru FANATIK.

Dezvăluiri despre noul cuplu: Daniela se uita la Survivor, dar ținea cu echipa adversă celei din care făcea parte Ionuț

Contactată și iubita lui Popa, Daniela, tânăra a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ionuț. „Despre Ionuț nu ai să spui doare câteva vorbe frumoase. El este un om pentru care nu îți ajung doar câteva vorbe ca să îl descrii. Tot ce pot să spun este că sunt o norocoasă! Ne înțelegem foarte bine. Locuim împreună de ceva timp. Chiar suntem foarte bine împreună. Locuim în București”,  declarat Daniela, iubita lui Ionuț Popa, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Daniela a continuat și ne-a mărturisit că Ionuț i-a atras atenția cu postările pe care le făcea pe Instagram, respectiv antrenamentele sale de la sală. „M-am uitat la Survivor, în sezonul lui, dar eu nu eram cu Războinicii pe vremea aia, țineam cu Faimoșii. Ne-am cunoscut pe Instagram, într-adevăr. Eu merg la sală destul de des și antrenamentele lui mi-au atras atenția”, ne-a mai spus iubita lui Ionuț Popa.

Ionuț s-a iubit înainte cu Lolrelai

Fostul concurent de la Survivor România a avut, înainte de Daniela, o relație cu o cunoscută actriță și influenceriță de la noi. Din păcate, iubirea lor nu a trecut testul timpului! Povestea s-a încheiat după doar câteva săptămâni. Atunci când s-a aflat că Lolrelai și Ionuț erau împreună, blondina (n. red.: se pare că Ionuț are lipici la blonde!) a avut, la fel ca Daniela, numai cuvinte frumoase de spus la adresa iubitului ei de atunci.

ADVERTISEMENT

Lolrelai ne spusese că a fost cucerită în primul rând de zâmbetul lui Ionuț. Ne-a zis că a fost atrasă și de calmul și eleganța cu care știe să trateze o femeie. Pentru actriță, a fost prima relație pe care și-a asumat-o public.

ADVERTISEMENT