News

Curcubeu dublu deasupra Palatului Buckingham. A apărut pe cer în timp ce mulțimea se aduna să o plângă pe Regina Elisabeta. Foto

Moment simbolic deosebit la Londra. Un curcubeu dublu a apărut deasupra Palatului Buckingham, cu puțin timp înainte de decesul Reginei Elisabeta.
08.09.2022 | 23:51
Curcubeu dublu deasupra Palatului Buckingham A aparut pe cer in timp ce multimea se aduna sa o planga pe Regina Elisabeta Foto
Un curcubeu dublu a apărut pe cer, în timp ce mulțimea se aduna să o plângă pe Regină. Sursa foto: colaj Fanatik / Twitter
ADVERTISEMENT

Joi, 8 septembrie 2022, ziua în care Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a murit, a fost una ploioasă la Londra. După-amiaza, când mulțimea se aduna la Palatul Buckingham, un fenomen spectaculos a fost zărit pe cer.

Momente emoționante la Palatul Buckingham. Un curcubeu dublu a apărut pe cer, în timp ce mulțimea se aduna să o plângă pe Regină

Elisabeta a II-a, Regina Marii Britanii, în vârstă de 96 de ani, a murit în după-amiaza zilei de joi, 8 septembrie 2022. Aceasta se afla la Castelul Balmoral din zona Aberdeenshire, Scoția.

ADVERTISEMENT

În Londra, pe măsură ce vestea despre starea complicată de sănătate a Reginei Elisabeta se răspândea, tot mai multă lume se aduna în fața Palatului Buckingham.

Cu foarte puțin timp înainte ca reprezentanții Casei Regale britanice să anunțe moartea Suveranei, deasupra palatului regal a apărut un curcubeu dublu.

ADVERTISEMENT

”Curcubeul dublu apărut pe cer, semn că Regina și iubitul ei soț s-au întâlnit”

Miile de cetățeni prezenți în stradă și-au îndreptat privirile spre cer pentru a fotografia curcubeul dublu, apărut după o ploaie puternică din cursul zilei.

La scurt timp, în mediul online a curs cu imagini ale spectaculosului fenomen meteorologic.

Majoritatea britanicilor sunt de părere că acest dublu curcubeu este un semn apărut în această zi specială, în care Suverana care a ocupat timp de 70 de ani tronul țării a murit.

ADVERTISEMENT

”Am avut un mare respect pentru Regină. Să se odihnească în pace. Cele două curcubee de pe cerul Londrei sunt semnul că Regina s-a reunit cu iubitul ei soț”, scrie un internaut pe Twitter.

”Un curcubeu dublu la Palatul Buckingham din Londra după anunțul că regina Elisabeta a II-a a murit. O mică rază de speranță și fericire în mijlocul tristeții!”, a scris o altă utilizatoare, pe același site de socializare.

ADVERTISEMENT

Un alt britanic prezent la Palatul Buckingham crede că imaginea cerească reprezintă ”un ultim rămas bun de la poporul ei de la Majestatea Sa, Regina Elisabeta a II-a”.

”Aș vrea să cred că un curcubeu de peste Buckingham era prințul Philip, care o aștepta pe Regină”, mai spune cetățeanul.

ADVERTISEMENT