Life

Cuza de la Asia Express are o nouă iubită. Cum au fost surprinși cei doi

Cuza de la Asia Express are o nouă iubită, alături de care s-a afișat în public, într-un restaurant luxos din Capitală. Fostul Ramonei Olaru iubește din nou.
18.11.2021 | 18:50
Cuza de la Asia Express are o noua iubita Cum au fost surprinsi cei doi
Cuza de la Asia Express are o nouă iubită. Cum a fost surprins cântărețul de la Noaptea Târziu. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cuza de la Asia Express are o nouă iubită. Cântărețul a fost surprins în timp ce lua masa alături de cea mai recentă cucerire, într-un local luxos din Capitală.

Se pare că membrul trupei Noaptea Târziu și-a găsit fericirea, la mai bine de un an de la despărțirea de Ramona Olaru. Tânărul s-a afișat în compania unei frumoase brunete, alături de câțiva prieteni.

ADVERTISEMENT

Cuza de la Asia Express are o nouă iubită

Deși este destul de discret atunci când vine vorba de viața personală, Cuza de la Asia Express nu a ezitat să se afișeze alături de noua lui iubită.

Cântărețul a fost surprins luând masa alături de o brunetă într-un restaurant exclusivist din Capitală. Mai multe imagini pot fi văzute pe spynews.ro. 

ADVERTISEMENT

Momentan nu se știe cine este noua partener a concurentului de la Antena 1. Relația lor pare să fie una destul de serioasă, dacă au decis să se afișeze în spații publice.

Tânărul a fost împreună cu Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani, însă relația lor a fost marcată de numeroase împăcări și despărțiri.

ADVERTISEMENT

Cuza a devenit cunoscut cu ajutorul trupei de parodii muzicale Noaptea Târziu. Participarea la Asia Express, unde face echipă alături de Emi, i-a adus și mai mulți fani.

Ramona Olaru are și ea un nou iubit

Asistenta TV și-a găsit și ea liniștea în brațele lui Cătălin Cazacu, cu care este împreună de câteva luni. Cei doi au fost buni prieteni înainte să formeze un cuplu.

ADVERTISEMENT

Pilotul de curse a declarat, inițial, că el și blondina nu au planuri de viitor, dar se pare că lucrurile au devenit mai serioase în ultima vreme.

Cătălin Cazacu ar vrea să facă pasul cel mare cu asistenta TV de la matinalul difuzat la Antena 1. Singura „problemă” este faptul că Ramona Olaru nu se grăbește să se căsătorească.

„Ramono, am primit binecuvântarea. A venit avalanșa peste noi în dimineața asta. Știe că am venit la tine, Teo. E un lucru nou pentru mine.

Eu o iau și mâine, dar nu mă ia ea. Nu știu ce să zic, am înțeles că odată cu trecerea timpului, te comporți diferit. La nunta mea, am zis că mă distrez”, a declarat Cătălin Cazacu la Teo Shoe, la Kanal D, în urmă cu câteva săptămâni.

Cătălin Cazacu a mai spus că este foarte fericit alături de Ramona Olaru, dar amândoi sunt discreți în legătură cu povestea de dragoste pe care o trăiesc de câteva luni.

Sportivul a mai spus că amândoi lucrează la televiziuni diferite, astfel că le este greu să se întâlnească.

ADVERTISEMENT
Tags: