Sport

„Dacă nu era Meme la FCSB, nu știu dacă ar fi câștigat vreodată titlul” E greu să ghicești cine a făcut declarația-bombă!

În plină luptă la titlu cu FCSB, Mihai Stoica a primit laude din partea unuia dintre cei mai aprigi rivali. Cine e omul care își scoate pălăria în fața managerului roș-albaștrilor
27.03.2024 | 09:20
Daca nu era Meme la FCSB nu stiu daca ar fi castigat vreodata titlul E greu sa ghicesti cine a facut declaratiabomba
„Dacă nu era Meme la FCSB, nu știu dacă ar fi câștigat vreodată titlul” E greu să ghicești cine a făcut declarația-bombă! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB e aproape de primul ei titlu după nouă ani de secetă, iar Mihai Stoica primește toate creditele. Unul dintre rivalii roș-albaștrilor l-a lăudat pe managerul în vârstă de 58 de ani.

Mihai Stoica, lăudat de un mare rival la titlu al celor de la FCSB: „Știe extrem de mult fotbal”

Mihai Stoica e de partea lui Daniel Niculae în cazul stenogramelor în care apar numele președintelui Rapidului și al liderului de galerie Liviu Ungurean „Bocciu”. Partea giuleșteană și-a luat revanșa și a vorbit în termeni laudativi despre Meme prin vocea acționarului minoritar Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

„Până la urmă suntem parteneri de competiție. Eu îi respect. Îi respect și pe cei de la FCSB, pe Meme Stoica. Știe extrem de mult fotbal. Cred că fără el nu luau titlul niciodată.

Eu cred că dacă FCSB va câștiga titlul, în afară de jucători și staff, i se datorează foarte mult lui Mihai Stoica. Știe foarte bine fotbal, văd și ce comentarii are în general și e și schimbat în ultimul timo în bine”, a declarat Victor Angelescu, în exclusivitate la „Suflet de Rapidist”, show care e live pe FANATIK.RO, marțea, de la ora 13:30.

ADVERTISEMENT

„Nu avem cum să le dăm mai multe bilete în Giulești”

Victor Angelescu a făcut lumină și în scandalul biletelor și a încercat să îngroape securea războiului între Peluza Nord și ultrașii alb-vișinii. La ultimul derby, suporterii FCSB au beneficiat de aproximativ 9000 de bilete pe Arena Națională, lucru care nu se poate întâmpla însă pe Giulești.

„Dar, repet, îi respectăm ca și club, ca și galerie. Le-am arătat că îi respectăm, le-am dat o peluză întreagă. Cred că e normal să ne respectăm unii pe ceilalți.Nu avem cum să le dăm mai multe în Giulești pentru că trebuie să îmi distrug abonamentele sau o peluză întreagă. Dacă puteam, le dădeam!

ADVERTISEMENT

E family zone acolo. Lumea cumpără abonamente de la începutul sezonului. Ce să fac, pentru un meci să-i scot de pe stadion pe oamenii ăia? N-am cum. Credeți că nouă ne convine să avem stadion de 13-14 mii de locuri?

Dar eu cred că de acum încolo majoritatea meciurilor cu FCSB vor fi cu miză și vom juca pe Arena Națională. Și meciul următor, dacă miza e titlul, probabil acolo vom juca. 95% acolo vom juca. Va dați seama ce interes va fi”, a adăugat acționarul minoritar al Rapidului.

ADVERTISEMENT

“Fara el, FCSB NU LUA TITLU!” PLEDOARIE PRO Meme Stoica din partea PATRONULUI Rapidului