Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Dacă nu exista Marian Copilu, Petrolul nu mai era acum în liga 1”. Dezvăluiri din culise

Vivi Răchită e convins că Petrolul Ploiești ar fi retrogradat și era în pericol de faliment dacă Marian Copilu nu ar fi venit la echipă.
10.12.2023 | 13:27
Daca nu exista Marian Copilu Petrolul nu mai era acum in liga 1 Dezvaluiri din culise
Marian Copilu a adus aproximativ 1 milion de euro la Petrolul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Vivi Răchită a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Petrolul e din nou pe linia de plutire. „Lupii-galbeni” sunt una dintre surprizele campionatului și se bat cu șanse reale pentru un loc de play-off.

Vivi Răchită anunță că Petrolul a plătit restanțele salariale jucătorilor: „A făcut Marian eforturi”

Vivi Răchită a oferit informații de ultimă oră despre situația financiară de la Petrolul: „Stai puțin că s-au rezolvat problemele cu banii. A făcut Marian eforturi. Mulți de tot. Și-au venit și banii de la televiziune. Crede-mă că dacă nu era Marian Copilu nu mai juca anul ăsta Petrolul în Liga 1. 

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin însă a comentat: „Păi nu ziceai că a împrumutat clubul? Tu ai spus că a împrumutat 2-300.000 de euro pentru obținerea licenței în martie-aprilie”.

Vivi Răchită a dezvăluit suma pe care Marian Copilu a băgat-o la Petrolul: „Deci nu lua licența de anul trecut și erau probleme mari. Când a venit, a venit cu banii lui și pe un contract ferm. Nu se lua licența. Știu că a băgat vreo 800.000 de euro și a continuat”. 

ADVERTISEMENT

Vivi Răchită îi arogă toate meritele lui Marian Copilu

Vivi Răchită susține că Marian Copilu a salvat Petrolul de la o moarte aproape sigură. Și declaratiile sale sunt susținute de dezvăluirile FANATIK din 23 martie, când Marian Copilu a devenit președintele „găzarilor”. În primele 24 de ore de când și-a preluat mandatul, fostul oficial al Universității Craiova și al lui CFR Cluj a adus la Petrolul nu mai puțin de 500.000 de euro și a salvat clubul de la faliment.

Răchită avea emoții foarte mari cu privirea la preluarea clubului: „6 martie este o dată pe care noi petroliștii o așteptăm cu mare înfrigurare. Un domn Copilu (n.r. – Marian Copilu) va da un răspuns referitor la implicarea lui și a altor două societăți în preluarea Petrolului.

ADVERTISEMENT

S-a discutat la nivel de conducere de preluarea clubului, iar pe 6 martie se așteaptă un răspuns. Ar fi singura șansă ca din punct de vedere economic Petrolul să reziste.

Pentru că vine data de 15 martie, se depun dosarele pentru licențierea de anul viitor, 30 aprilie este deadline-ul și, din informațiile mele, datoriile sunt foarte mari și nu există sursa financiară…”.

ADVERTISEMENT

Ce datorii a avut Petrolul

Vivi Răchită vorbea la începutul anului și despre datoriile acumulate de ploieșteni: „Ar fi în jur de 2,5 milioane de euro, dar partea urgentă este de 500.000 de euro până se verifică dosarele de licențiere, ca să se obțină licența. Dacă nu vor fi acești 500.000 de euro există pericolul ca Petrolul să nu-și ia licența”.

Dacă e luni, marți sau vineri e FANATIK SUPERLIGA! Podcastul e LIVE pe homepage-ul FANATIK.RO, de la 10:30 și apare ÎN PREMIERĂ pe YouTube și Facebook de la 17:30.

Rapid player

ADVERTISEMENT