Fotbal intern

Dan Alexa dezvăluie cum a contribuit Anamaria Prodan la ultima promovare în prima ligă a Rapidului: „L-a convins pe Morar”

16.03.2020 | 17:38
Dan Alexa dezvaluie cum a contribuit Anamaria Prodan la ultima promovare in prima liga a Rapidului La convins pe Morar
ADVERTISEMENT

Dan Alexa a dezvăluit un moment petrecut în 2016, când a reușit să obțină promovarea în prima ligă cu Rapid, deși se afla într-o situație delicată din punct de vedere financiar. Actualul antrenor din Giulești susține că Anamaria Prodan l-a convins pe Vlad Morar să joace, în ciuda nemulțumirilor acestuia provocate de restanțele salariale, iar atacantul a adus o victorie decisivă cu o „dublă”.

Dan Alexa vrea a doua promovare cu Rapid

Dan Alexa a fost numit antrenor la Rapid după demiterea lui Daniel Pancu, iar obiectivul este unul clar: promovarea în prima divizie.

ADVERTISEMENT

„Chirurgul” a fost pe banca giuleștenilor și la ultima promovare în Liga 1, din 2016, când Rapid nu a mai jucat în primul eșalon din cauza problemelor financiare din club.

Dan Alexa a dezvăluit un episod din urmă cu patru ani, când agentul său, Anamaria Prodan, criticată deseori, l-a convins pe Vlad Morar să joace în partida cu Academica Clinceni, deși atacantul nu voia să intre pe teren din cauza restanțelor salariale. Morar a evoluat, a marcat de două ori în victoria obținută de Rapid cu 3-1 și a contribuit într-o mare măsură la obținerea promovării.

ADVERTISEMENT

Când am plecat prima oară de la Rapid a fost foarte greu. Aduceam bani de acasă și au fost momente în care am contribuit toți cei din jurul echipei. Ana m-a ajutat în episodul cu Vlad Morar. Înainte de meciul cu Clinceni, Morar nu a vrut să joace, fiind neplătit.

Nu a intrat în cantonament pentru că a fost păcălit. I se promisese de două ori o sumă de bani așa că nu a mai intrat în cantonament. Ana l-a convins împreună cu mine.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că în acel meci Vlad Morar a înscris două goluri și am promovat cu victorie 3-1. Pe meserie Ana e foarte ok, face contractele foarte bine.

Este unul dintre cei mai buni manageri, dar mă deranjează foarte mult că se tot speculează că aș avea mai multă treabă cu ea decât am”, a declarat Dan Alexa la Prosport.

ADVERTISEMENT

Rapid, la două puncte de promovare

Liga 2 este suspendată în aceste momente din cauza pandemiei de coronavirus, motiv pentru care Dan Alexa încă nu a debutat pe banca Rapidului.

După 23 de etape disputate, „alb-vișiniii” se află pe locul șase, dar distanța față de poziția secundă, prima care asigură promovarea, ocupată acum de CS Mioveni, este de doar două puncte,

ADVERTISEMENT