Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Bittman, invitat de gală în peluza FCSB la derby-ul cu Rapid. „Vine în galerie lângă Mustață și va face noul imn”

Dan Bittman este invitat de gală în peluza celor de la FCSB la derby-ul cu Rapid București. Celebrul artist vrea să scrie și imnul liderului din SuperLiga.
08.04.2024 | 12:25
Dan Bittman invitat de gala in peluza FCSB la derbyul cu Rapid Vine in galerie langa Mustata si va face noul imn
Dan Bittman, invitat de gală în peluza FCSB la derby-ul cu Rapid. „Vine în galerie lângă Mustață și va face noul imn”. sursă foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Suporter înfocat al celor de la FCSB, Dan Bittman este gata să scrie imnul „roș-albaștrilor”. Celebrul artist din România se pregătește să meargă și în galeria lui Gigi Mustață la derby-ul cu Rapid București, de pe Arena Națională.

Dan Bittman, invitat de gală în peluza FCSB la derby-ul cu Rapid. „Vine în galerie lângă Mustață și va face noul imn”

„Roș-albaștrii” sunt din ce în ce mai aproape de titlul din SuperLiga, după ce s-au impus cu 2-0 în fața Universității Craiova. Suporterii de la FCSB sunt gata de sărbătoare, iar Gabi Safta a dezvăluit că Dan Bittman vrea să facă imnul liderului.

ADVERTISEMENT

Dan Bittman nu vrea să rateze derby-ul FCSB – Rapid București din play-off, iar Gabi Safta a dezvăluit că acesta va merge în galeria lui Gigi Mustață. Artistul și compozitorul român și-a dorit să fie în peluză și la meciul cu Universitatea Craiova, însă nu a putut ajunge.

„Dan Bittman a vrut să ajungă, abia așteaptă să meargă în peluză. Nu a putut ieri, a zis că vine la meciul cu Rapid și încearcă să facă un imn. În galerie vrea să meargă, nu la oficială. A zis că vrea să facă imn și primul lucru pe care vrea să îl facă este să vină în galerie lângă Mustață, chiar așa s-a exprimat.

ADVERTISEMENT

A fost frumos și recomand celor care țin cu Rapid să meargă în Peluza Nord în Giulești cu copii, pentru că asta înseamnă fotbal, la fel și pentru cei care țin cu Dinamo, Craiova. Este frumos să fii unde se produce gălăgia frumoasă din stadion”, a spus Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA, emisiune live pe FANATIK.RO, de la ora 10:30, în fiecare zi de luni, marți și vineri.

Gigi Becali se pregătește de Champions League! Vrea să aducă un atacant de clasă din Portugalia

Rafa Mujica este atacantul pe care Gigi Becali vrea să-l aducă la FCSB pentru Champions League, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Vârful de la Arouca a înscris în ultima etapă din campionat cu Braga.

ADVERTISEMENT

Atacantul spaniol are 25 de ani și o cotă de 5.000.000 de euro, iar transferul său în SuperLiga poate să fie o lovitură pentru fotbalul românesc. Gigi Becali ar putea să îl aducă în SuperLiga pentru o sumă mai mică decât cota sa de piață.

„Atacantul pe care îl vrea FCSB cică e foarte interesant. E spaniol. A jucat la naționala U19 a Spaniei și are 25 de ani în momentul de față. Joacă la Arouca, a dat ieri gol cu Braga în campionatul portughez.

ADVERTISEMENT

Rafa Mujica. Acesta atacantul de Champions League pe care îl vrea FCSB. Cotă de piață 5.000.000! Am mai văzut jucători cu 300.000, cu 500.000, cu 800.000, dar de mult n-am mai văzut pentru campionatul României un jucător cu cotă oficială de 5.000.000 de euro”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Dan Bittman, invitat de gală la FCSB - Rapid! Artistul va compune noul imn

ADVERTISEMENT