Life

Dan Diaconescu, schimbat în totalitate. Unde a fost surprins fondatorul OTV

02.04.2021 | 19:11
Dan Diaconescu schimbat in totalitate Unde a fost surprins fondatorul OTV
ADVERTISEMENT

Dan Diaconescu (53 de ani) este schimbat complet de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Fondatorul postului de televiziune OTV a fost surprins în Capitală, unde a mers însoțit de partenera sa de viață, Emilia Bratu. 

Ziaristul a fost filmat în timp ce intra în Judecătoria Sectorului 1, unde a încercat să treacă neobservat. Potrivit spynews.ro, fostul prezentator și-a parcat autoturismul în fața Tribunalului, ieșind din mașină cu mască de protecție și ușor stingher.

ADVERTISEMENT

Fondatorul postului DDTV și-a acoperit fața cu ajutorul unor foi, însă un lucru nu a putut să ascundă, acela că este schimbat în totalitate. Dan Diaconescu are părul complet alb, semn că trecerea anilor și supărările și-au pus serios amprenta asupra sa.

Dan Diaconescu, de nerecunoscut. Unde a fost filmat ziaristul

Îmbrăcat cu o geacă neagră din piele și o pereche de blugi, Dan Diaconescu nu a stat prea mult în fața Tribunalului și a intrat imediat pentru a rezolva treburile importante pentru care venise. Nu se știe ce situație întâmpină jurnalistul, însă nu a stat mult în clădire.

ADVERTISEMENT

Omul de televiziune a încercat să se țină departe de privirile oamenilor, însă la ieșirea din instituție paparazzi au remarcat un lucru care dă puțin de bănuit.

Emilia Bratu și Dan Diaconescu au schimbat câteva vorbe, iar apoi soția fostului prezentator a urcat pe bancheta din spate, nu în dreapta șoferului, așa cum s-a întâmplat la sosire. Vezi video pe spynews.ro!

ADVERTISEMENT

Fostul prezentator TV se confruntă cu probleme majore de ordin financiar și are datorii uriașe către mai multe instituții. Toată averea vedetei a ajuns în ultimii ani pe mâna creditorilor, având datorii care se ridică la suma de aproximativ 4,2 milioane de euro.

Jurnalistul nu a ascuns niciodată faptul că este dator vândut și chiar a recunoscut cu ceva vreme în urmă că toată averea sa era realizată pe credite neonorate către creditori.

ADVERTISEMENT

Da, tot ce am e pe credit. Calculul e simplu: am în momentul acesta credite de 14,5 milioane euro, dar cele 4 firme pe care le dețin operează două televiziuni care valorează de 5-6 ori mai mult”, spunea Dan Diaconescu.

ADVERTISEMENT