Life

Dan Negru, dezvăluire despre moartea Mădălinei Manole. Ce i-a transmis fiului cântăreței de ziua lui: “Atât puteam”

Dan Negru a făcut o dezvăluire despre moartea Mădălinei Manole, pe care a avut ocazia să o cunoască. Iată ce i-a transmis fiului regretatei cântărețe.
09.06.2022 | 11:18
Dan Negru dezvaluire despre moartea Madalinei Manole Ce ia transmis fiului cantaretei de ziua lui Atat puteam
Dan Negru, mesaj pentru fiul Mădălinei Manole. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru a postat un mesaj pe rețelele sociale după ce Petru, fiul Mădălinei Manole, a împlinit 13 ani. Prezentatorul de la Kanal D a avut ocazia să o cunoască pe regretata cântăreață.

Dan Negru, mesaj pentru fiul Mădălinei Manole

În postarea sa, Dan Negru este de părere că moartea Mădălinei Manole a schimbat concepțiile oamenilor, mai ales cele legate de vârstă.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul a mai postat și un articol vechi dintr-un ziar, unde scria că artista era “trecută de prima tinerețe”, deși avea doar 35 de ani la acea vreme.

În ziua de astăzi, mulți artiști de succes, dar și multe vedete de televiziune au succes, deși au trecut de 50 de ani, după cum a ținut să precizeze Dan Negru. Acesta a dat și câteva nume foarte apreciate de toate generațiile.

ADVERTISEMENT

Mesajul prezentatorului TV a venit în contextul în care fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani pe 8 iunie.

“Dragă Petru, citesc în ziare că azi împlinești 13 ani. Am cunoscut-o pe mama ta, Mădălina.

O femeie de ispravă care a lăsat urme atât de adânci în conștiința noastră încât, uite, vorbim mereu despre ea. Îmbrățișarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc de multe ori la mama ta. Când avea 35 de ani, ziarele spuneau că e ‘trecută de prima tinerețe’.

Așa erau vremurile, Petru. În anii ăia, Regele Mihai sau Corneliu Coposu erau judecați după vârstă. Atât puteam! 

ADVERTISEMENT

Azi, Smiley are vârsta mamei tale de atunci, dar nimeni nu-i mai numără anii, pentru că mama ta a schimbat o mentalitate în presă: că vârsta nu e o povară. Azi, cei 86 de ani ai lui Piersic, cei 51 ai mei sau cei 50 ai Andreei Esca nu mai sunt poveri.

De la mama ta încoace ziarele au învățat că omul trebuie să-și trăiască frumos toate zilele vieții lui, la orice vârstă. Să-ti trăiești frumos zilele, Petru. E mult de când a plecat Mădălina… Dar îmbrățisarea mamei durează mult după ce ți-a dat drumul!”, a scris Dan Negru pe rețelele de socializare.

Fratele Mădălinei Manole, mesaj pentru fiul regretatei artiste, care a împlinit 13 ani

Marian Manole, fratele Mădălinei Manole, a postat un mesaj pe pagina de Facebook în ziua în care Petru, fiul regretatei soliste, a împlinit 13 ani. Acesta nu l-a văzut pe nepotul său încă de când mama lui era în viață.

“Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s-a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț!

Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui, pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume! La mulți ani fericiți, copil frumos!”, a scris Marian Manole, alături de mai multe fotografii cu Petru, de când era foarte mic.

Mădălina Manole a murit pe 14 iulie 2010, în ziua în care ar fi împlinit 43 de ani, după ce s-a sinucis cu o substanță extrem de toxică, potrivi procurorilor. Artista a fost găsită fără suflare în locuința sa din Otopeni și a fost înmormântată la cimitirul Bolovani din Ploiești.

În 2013, cazul decesului Mădălinei Manole a fost clasat drept sinucidere. Magistrații nu au mai dorit să deschidă ancheta după această decizie.

ADVERTISEMENT
Tags: