Life

Dan Negru, după eliminarea Simonei Halep de la Australian Open 2021: “Halep e o întâmplare”

16.02.2021 | 12:29
Dan Negru dupa eliminarea Simonei Halep de la Australian Open 2021 Halep e o intamplare
ADVERTISEMENT

Dan Negru o susține pe Simona Halep, după ce a fost eliminată de Serena Williams, de la Australian Open 2021, scor 3-6, 3-6. Prezentatorul TV este de părere că România o să mai aibă o jucătoare de tenis atât de valoroasă peste jumătate de secol.

Tenismena Simona Halep a fost eliminată, marți, de la Australiam Open, de Serena Williams, la capătul unui meci controlat în totalitate de jucătoarea din SUA. Așa cum era de așteptat, la finalul meciului, urmărit cu sufletul la gură de milioane de iubitori ai sportului alb, au apărut și comentarii acide privind jocul tenismenei românce. Susținător al marilor sportivi, printre care se află și Simona Halep, Dan Negru le-a transmis un mesaj tranșant celor care critică evoluția ei în fața Serenei Williams.

ADVERTISEMENT

“Ălora care au început să o toace pe Halep: la cum arată infrastructura sportului românesc, Halep e o întâmplare. Prima ediție de Australian Open a avut loc in 1905!
Când jucau ăia tenis la A.O. noi încă nu făceam Răscoala din 1907! Halep e o întâmplare. Nu ne mai întâlnim cu așa ceva decat peste 50 de ani.
Cât a trecut de la Ilie Nastase. O dată la juma’ de secol”, a scris Dan Negru pe pagina sa de socializare.

Dan Negru, în platoul emisiunii
Dan Negru, alături de Gheorghe Hagi, Nadia Comăneci și Ilie Năstase. Sursă foto: Facebook

CTP, analiză după ce Simona Halep a fost eliminată de Serena Williams: “A jucat zgârcit!”

Exclusiv, pentru FANATIK, Cristian Tudor Popescu a analizat înfrângerea categorică a Simonei Halep în fața Serenei Williams și a caracterizat jocul campioanei noastre ca fiind „zgârcit”.

ADVERTISEMENT

„Eh, să nu fim dramatici și triști! Nu e cazul. Asta este. Ce vă spuneam înainte de meci. Au fost două puncte cheie: serviciul și inițiativa. Serviciul nu i-a mai mers Simonei ca până acum. I-a oferit de prea multe ori Serenei un serviciu doi slab și scurt, ceea ce este sinucigaș în fața jucătoarei cu cel mai bun retur din lume! Să fim serioși: nu poți să emiți pretenții cu un asemenea procentaj de serviciu! 

Și doi: nu a încercat mai mult, să lovească decisiv înaintea Serenei Williams! Nu trebuie să o lase să ajungă la lovitura decisivă, pentru că știe foarte bine că șansele sunt mici când Serena apucă să se așeze și să își asume lovitura tare, la linie, decisivă, care de cele mai multe ori este și punct. Chiar dacă Serena a făcut și multe greșeli neforțate, nu a fost imbatabilă astăzi.

ADVERTISEMENT

A învins-o pentru că Simona a jucat… hai să spun și asta: nu știu de ce, a jucat cu frică, chiar dacă nu avea de ce să fie complexată. Nu înțeleg de ce a jucat zgârcit! A fost zgârcită astăzi și preocupată să nu greșească, să trimiă mingea în teren, ceea ce s-a și văzut”, a declarat Cristian Tudor Popescu în exclusivitate pentru FANATIK.