Life

Dan Negru, în doliu. Prezentatorul tv e devastat: ”A luat cu el lumea din care venea”

Dan Negru e în doliu. Prezentatorul tv e devastat după cea mai recentă veste primită. Un om important a trecut la cele veșnice.
03.03.2024 | 15:05
Dan Negru in doliu Prezentatorul tv e devastat A luat cu el lumea din care venea
Dan Negru, în doliu. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dan Negru e în doliu. Celebrul prezentator tv a primit o veste tristă. O personalitate extrem de cunoscută s-a stins din viață. Acesta a lăsat în urmă o mulțime de opere apreciate de publicul larg.

Dan Negru, în doliu

Dan Negru e devastat după moartea lui Constantin Grigore Săraru, cunoscut drept Dinu Săraru. Marele scriitor s-a stins din viață în cursul zilei de sâmbătă, 2 martie, la vârsta de 92 de ani.

ADVERTISEMENT

Acesta a lăsat în urmă o mulțime de opere literare. Totodată, de-a lungul activității sale, pe lângă scris, el a fost director de teatru, dar și jurnalist. Iar Dan Negru a avut șansa să îl cunoască.

Deși a activat în mai multe domenii, Dinu Săraru a avut o mare pasiune pentru literatură. El a fost un eseist, publicist, dar și un dramaturg și scriitor extrem de apreciat. De altfel acesta a făcut parte și din Uniunea Scriitorilor din România.

ADVERTISEMENT

Cine a fost Dinu Săraru

În total, Dinu Săraru a scris nu mai puțin de 22 de opere literare. Iar trei dintre acestea au devenit consacrate. Este vorba despre „Niște țărani”, „Dragostea și revoluția” și „Clipa”.  Și alte scrieri însă i-au adus faima.

Dan Negru l-a admirat enorm pe celebrul scriitor. Și tocmai din acest motiv, când a aflat de trecerea în neființă a acestuia, a fost devastat. Faimosul prezentator tv a postat un mesaj emoționant pe contul personal de socializare.

ADVERTISEMENT

Acesta susține că Dinu Săraru ”a luat cu el lumea din care venea”. Totodată, omul de televiziune a publicat și o imagine pe contul personal de socializare în care scriitorul nota câteva rânduri.

„Scriitorul Dinu Săraru a luat cu el lumea din care venea. A murit azi la 92 de ani. Pe o carte, în loc de autograf, mi-a lăsat un sfat: ‘Gloria aparține celui care iubește mai mult lupta decât succesul’.”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Instagram.

ADVERTISEMENT

Menționăm faptul că nu doar Dan Negru este devastat la început de primăvară. În urmă cu puțin timp, Vlăduța Lupău a anunțat că un membru important al familiei sale s-a stins din viață. Este vorba despre unchiul său. 

ADVERTISEMENT
Tags: