Sport

Mirel Rădoi, decizie importantă înainte de Chindia – Universitatea Craiova. I-a reprimit pe cei patru excluși în lotul oltenilor. Video

Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au primit o nouă șansă din partea lui Mirel Rădoi, iar aceștia au început pregătirile cu lotul Universității Craiova.
28.11.2022 | 11:39
Mirel Radoi decizie importanta inainte de Chindia  Universitatea Craiova Ia reprimit pe cei patru exclusi in lotul oltenilor Video
Mirel Rădoi i-a primit pe excluși în lotul Universității Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Oltenii se pregătesc pentru următoarele partide din SuperLigă, după pauza competițională provocată de Campionatul Mondial din Qatar. Înaintea primei confruntări din campionat, restanța cu Chindia Târgoviște, Mirel Rădoi i-a reprimit pe cei patru jucători excluși la antrenamente cu restul lotului Universității Craiova.

Cei patru excluși s-a antrenat alături de lotul Universității Craiova

Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au fost excluși din lotul Universității Craiova, chiar înaintea derby-ului cu trupa antrenată de Adrian Mutu. Tehnicianul „alb-albaștrilor” a precizat că cei patru jucători nu sunt la prima abatere de acest fel.

ADVERTISEMENT

După remiza cu Rapid București, scor 2-2, jucătorii „alb-albaștrilor” au primit câteva zile libere din partea lui Mirel Rădoi. Antrenorul oltenilor și-a păstrat decizia în privința jucătorilor excluși și nu i-a reprimit la antrenamentele Universității Craiova, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Pe parcurs, cei patru excluși și-au făcut apariția în cantonamentul din Lunca Jiului, însă Mirel Rădoi nu i-a iertat complet, Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă s-au antrenat în acelaș timp cu restul lotului Universității Craiova, însă pe terene separate.

ADVERTISEMENT

La câteva zile distanță, Mirel Rădoi a luat o decizie așteptată de mulți dintre suporterii Universității Craiova și i-a primit alături de lotul „juveților”. Oltenii au postat un videoclip de la antrenamentele din baza de pregătire „Ilie Balaci”, iar Jovan Markovic, Andrei Ivan, Ionuț Vînă și Sergiu Hanca se pregăteau cu restul coechipierilor.

Universitatea Craiova, absențe importante înaintea partidei cu Chindia Târgoviște

Pentru formația din Bănie urmează restanța cu Chindia Târgoviște, care se va juca marți, de la ora 19:00, pe stadionul „Ilie Oană” din Ploiești. Mirel Rădoi se confruntă cu probleme în lotul Universității Craiova, înaintea confruntării cu trupa antrenată de Toni Petrea.

ADVERTISEMENT

De departea, cea mai importantă absență de la Universitatea Craiova este Nicușor Bancu, care a suferit o ruptură de ligamente încrucișate și nu va mai juca în 2022. Căpitanul oltenilor a revenit în Bănie și a început procesul de recuperare cu Alin Burileanu.

Tehnicianul Universității Craiova nu se poate baza pe doi dintre titularii „alb-albaștrilor, Bogdan Mitrea și Ștefan Baiaram. Cei doi jucători ai oltenilor sunt suspendați, după ce au primit al patrulea cartonaș galben din acest sezon în remiza cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Încerți pentru duelul cu Chindia Târgoviște sunt Raul Silva și Elvir Koljic, care revin după accidentări. Rămâne de văzut, dacă Mirel Rădoi îi va folosi pe Andrei Ivan, Sergiu Hanca, Ionuț Vînă și Jovan Markovic, care tocmai ce au fost reprimiți în lotul Universității Craiova.


  • Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 2,15 este cota pentru „ambele echipe înscriu” la meciul Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova! Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT