Fotbal intern

Dan Nistor și-ar fi dorit să semneze cu FCSB: „Ar fi vrut să vină, profesionistul nu pupă tricouri și nu se târăște ca râma în fața galeriei”

10.02.2020 | 17:36
Dan Nistor siar fi dorit sa semneze cu FCSB Ar fi vrut sa vina profesionistul nu pupa tricouri si nu se taraste ca rama in fata galeriei
Dan Nistor ar fi vrut un transfer la FCSB
ADVERTISEMENT

Dan Nistor s-a transformat peste noapte din cel mai important și iubit jucător al lui Dinamo în jucătorul Universității Craiova. Imaginile cu Nistor, cântând alături de coechipieri, la finele meciului Viitorul – Craiova 1-2, i-au lămurit pe cei care credeau că Nistor va rămâne „câine până la moarte”.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – Academica Clinceni: 4.75 este cota pentru “x2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Dan Nistor, transferat de Universitatea Craiova cu acordul lui Becali

Dan Nistor a fost curtat o bună perioadă de vreme de FCSB. Faptul că acesta era văzut drept simbol al lui Dinamo (care și-au imprimat până și autocarul cu chipul fotbalistului) nu l-a împiedicat pe Gigi Becali să se intereseze de serviciile jucătorului, lucru mărturisit chiar de impresarul Anamaria Prodan. De reținut, Nistor ar fi venit oricând la FCSB, explică Prodan.

Gigi Becali a considerat că nu au nevoie de Nistor, după ce s-a consultat cu staff-ul. Nistor era vital pentru Steaua! Nistor ar fi vrut să vină. Profesionistul merge unde câștigă bani.

ADVERTISEMENT

Profesionistul nu pupă tricouri, nu se târăște ca râma pe burtă în fața galeriei, astea sunt pentru un alt gen de oameni, nu pentru învingători”, a declarat Prodan la Realitatea TV.

Gigi Becali recunoaște: FCSB s-a interesat de Nistor, însă a renunțat la idee

Faptul că transferul lui Nistor de la Dinamo la FCSB nu s-a concretizat, cu toate că jucătorul ar fi agreat mutarea, ține doar de voința lui Gigi Becali. Latifundiarul a mărturisit că a renunțat la ideea de a-l transfera pe Nistor, pentru a nu strica vestiarul.

ADVERTISEMENT

În schimb, Nistor a ajuns la Universitatea Craiova pentru 260.000 de euro. Paradoxal, o altă rivală de moarte a dinamoviștilor.

„Am văzut că cei de la Universitatea s-au tot lăudat cu transferul lui Nistor. Rotaru să fie sănătos, e adevărat că au pus mâna pe un fotbalist bun, dar dacă eu îl voiam cu adevărat la FCSB, atunci să știți că îl puteam lua fără nicio problemă. Credeți că mă uitam eu la 300.000 de euro sau cât au dat pe el?

ADVERTISEMENT

Eu am vorbit totuși cu Meme, mi-a spus că nu e indicat să facem acest transfer, deoarece dacă Nistor nu joacă titular, atunci face probleme în vestiar.

ADVERTISEMENT

Așa că mai spun o dată, să vă intre în cap: dacă eu îl voiam pe Nistor cu adevărat, atunci el semna cu noi. Oricum, vedeți voi că Vintilă o să câștige campionatul”, mărturisea Gigi Becali.

  • 1.1 milioane de euro e valoarea lui Dan Nistor, conform Transfermarkt
  • 5 meciuri pentru echipa națională a României are Dan Nistor
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN