Fotbal intern

Dan Nistor știe cum își asigură Dinamo locul de play-off după 2-0 cu Mediașul: ”Batem Viitorul, Craiova și CFR”

18.10.2019 | 22:56
Dan Nistor stie cum isi asigura Dinamo locul de playoff dupa 20 cu Mediasul Batem Viitorul Craiova si CFR
ADVERTISEMENT

Căpitanul Dan Nistor știe cum își poate asigura Dinamo București locul de play-off în Casa Pariurilor Liga 1. ”Câinii” au învins Gaz Metan Mediaș, scor 3-0, în etapa a 13-a, ultima a turului, și au urcat în premieră între primele șase formații clasament.

Dan Nistor știe cum își asigură Dinamo locul de play-off: ”Important e să nu ne îmbătăm cu apă rece”

”Mă bucur pentru Sorescu, mai ales că ne-a lipsit în derby. Îi mulțumesc că i-a dedicat golul soției mele. Important e să nu ne îmbătăm cu apă rece, mai e mult până la play-off. Urmează trei meciuri foarte grele, dar dacă scoatem maximum de puncte, 80% suntem în play-off”, a declarat Dan Nistor despre cum poate ajunge Dinamo în play-off.

ADVERTISEMENT

Căpitanul ”câinilor” a vorbit și despre remiza naționalei cu Norvegia: ”În această seară putea fi un scor mult mai mare, dar e bine că am câștigat. E onorant pentru mine să văd că sunt apreciat. Toți au spus că dacă revin va fi numai miere, eu mă bucur că toate merg pe drumul bun. Încă sunt supărat după meciul naționalei în care am fost egalați în minutul 92. Cu toate astea, sunt încrezător că ne vom califica”.

”Echipele care joacă împotriva lui Dinamo trebuie să aibă frică”

Mijlocașul Filip Mrzljak consideră că adversarele lui Dinamo trebuie să aibă frică: ”Nu am mai dat gol din ultima etapă de anul trecut. Puteam să fac dubla, dar arbitrul a greșit. Totuși nu sunt supăprat. Sunt motivat și vreau să ajut echipa să urce în clasament. Nu putem spune că am jucat cu o echipă slabă, Gaz Metan Mediaș e o echipă foarte bună. Scorul trebuia să fie mult mai mare. Echipele care joacă împotriva lui Dinamo trebuie să aibă frică. Suntem pe un drum bun și trebuie să continuăm așa”.

ADVERTISEMENT

”A fost o seară perfectă pentru toată echipa. Știm în ce situație suntem și vrem să ducem Dinamo acolo unde îi este locul. Mă bucur că am înscris, dar cu toții am muncit pentru această victorie. Am cerut să ies pentru că am fost călcat și am simțit că este mai bine să las locul unui jucător mai proaspăt”, a afirmat Deian Sorescu, desemnat cel mai bun jucător al întâlnirii.

La rândul lor, cei de la Gaz Metan Mediaș au recunoscut că Dinamo putea câștiga la un scor mult mai mare.

ADVERTISEMENT