Sport

Dan Petrescu are planuri mari pentru 2023: „Vrem să câștigăm tot!”. De ce este nemulțumit antrenorul lui CFR Cluj. Video

Dan Petrescu are planuri mari pentru 2023 și a spus că își dorește să câștige tot pe plan intern cu CFR Cluj, în timp ce în cupele europene vrea să producă o surpriză.
04.01.2023 | 21:40
Dan Petrescu are planuri mari pentru 2023 Vrem sa castigam tot De ce este nemultumit antrenorul lui CFR Cluj Video
Dan Petrescu are planuri mari pentru 2023 cu CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României este nemulțumit însă de scurta durată a perioadei de pregătire din iarnă, pe care se bazează mult, după cum a recunoscut.

Dan Petrescu are planuri mari pentru 2023 cu CFR Cluj

Dan Petrescu are planuri mari de la 2023 și vrea să obțină din nou performanțe notabile cu CFR Cluj, vorbind și despre importanța cantonamentului de iarnă, pe care campioana României îl efectuează în Spania.

ADVERTISEMENT

„E clar că a fost o vacanță, pe care o așteptam cu toții. Nu a fost o vacanță pe care ne-o doream, cu ultimul meci pierdut și primele zile a fost destul de greu, dar pe parcurs mi-am mai revenit.

Chiar dacă acea înfrângere rămâne, sunt mulțumit de un an fantastic făcut de băieți și dacă am mai reuși încă un an la fel, eu zic că ar fi foarte bine.

ADVERTISEMENT

N-aș vrea să fiu rău și să spun că putem să facem mai multe, nu știu ce putem să facem mai mult. Noi să fim sănătoși, să nu avem accidentări, să începem anul cu bine, să avem un cantonament bun, jucătorii să se pregătească bine.

Mă bazez mereu pe pregătirea de iarnă, din păcate e mică, avem la dispoziție doar 12 zile, nu știu dacă o să avem timp să facem tot ce ne dorim, dar vor fi meciuri multe”, și-a început discursul Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„O să fie ceva schimbări, dar nu prea mari!”

„Avem condiții excelente în cantonament, vor fi adversari buni, trebuie să ne pregătim bine și să facem meciuri bune. Cel mai important e să nu avem accidentări și să fim pregătiți cum trebuie.

O să fie ceva schimbări, dar nu prea mari, cred că vor fi 3-4 schimbări, nu s-a întâmplat nimic major, dar mâine-poimâine vom afla ce se va întâmpla”, a continuat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

„Să fim sănătoși cu toții, să reușim să avem rezultatele de anul trecut, în campionat să obținem ce am obținut anul trecut, în cupele europene să încercăm să producem o surpriză.

Cupa României îmi doresc să o câștigăm, pentru că nu am câștigat-o niciodată, suporterii să fie alături de noi, să fie cât mai mulți, să fie și la bine și la rău cu noi, asta ar fi fantastic”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT
Tags: