Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Contre dure între Dan Petrescu și Adi Ilie după o schimbare controversată: „Dă jos treningul, că nu-l meriți!” Video Exclusiv

Adrian Ilie a povestit o întâmplare savuroasă cu Dan Petrescu. Cum a ajuns „Cobra” să se certe cu antrenorul lui CFR Cluj.
01.01.2023 | 22:26
Contre dure intre Dan Petrescu si Adi Ilie dupa o schimbare controversata Da jos treningul ca nul meriti Video Exclusiv
Adi Ilie a dezvăluit cum s-a contrat cu Dan Petrescu la un meci amicalal CFR-ului. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O banală sugestie făcută după o schimbare din timpul unui meci amical al lui CFR Cluj ar fi putut duce la o „ruptură” între foștii mari jucători ai echipei naționale Dan Petrescu și Adrian Ilie. Totul din cauza ambiției dusă până la extrem de antrenorul campioanei, care nu acceptă să piardă niciodată, indiferent de situație, sau ca cineva să-i conteste deciziile.

„Cobra” mușcă din „Bursuc”. De la ce a pornit o discuție contradictorie între Adrian Ilie și Dan Petrescu

Ca să vă dați seama cât de orgolios și cât de înverșunat este Dan Petrescu să câștige în orice moment, lecturați dezvăluirea savuroasă făcută de fostul său coleg Adrian Ilie în emisiunea FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici. Acesta a povestit o întâmplare petrecută cu ceva timp în urmă, în timpul unui cantonament efectuat de CFR Cluj în Spania.

ADVERTISEMENT

„Cobra” a urmărit din tribune un amical jucat de campioana României în stagiul de pregătire de pe tărâm iberic. La un moment dat, Adrian Ilie s-a gândit să-și spună părerea despre o schimbare pe care tocmai o efectuase Dan Petrescu. Tehnicianul ardelenilor a luat însă foc când și-a auzit fostul coleg.

„El tratează orice meci, chiar dacă e de antrenament, 100%. Mie mi se pare normal, dar sunt momente în viața asta când trebuie să mai lași garda jos. El nu știe să piardă niciodată. El vrea să câștige la orice. Și dacă joacă păcălici cu tine, el vrea să câștige.

ADVERTISEMENT

Am început meciul și ăia nu ajungeau niciodată la poartă. Și prima schimbare făcută a fost portar cu portar. Eu eram în tribună. Și i-am făcut o observație, că nu mi se pare normală schimbarea portar cu portar, că la hochei se băga un atacant.

VEZI VIDEO MAI JOS

Și a început o discuție care a rămas așa puțin între noi. După meci, după ce i-a bătut pe ăia cu 5-0. Ăia nu ajungeau la poartă și tu faci schimbare portar cu portar. Ce e aia? Eu aș fi preferat să mai bage un atacant. Dacă nu ajunge nimeni la poartă, eu de ce să îl bag pe băiatul ăla să doarmă.

ADVERTISEMENT

Eram în tribună cu treningul lui CFR Cluj pe mine și el cică «Dă jos treningul!».

Eram acolo pentru că ne-am dus împreună la un meci Valencia cu Real Madrid. Aveam treningul pe mine și cică «Dă jos treningul, că nu îl meriți!» Și i-am zis că nu e problemă, îl dau mai târziu, că nu pot să rămân dezbrăcat acum.

Este ambițios, este pasionat ceva ieșit din comun”, a declarat Adrian Ilie, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT