Sport

Dan Petrescu atacă arbitrajul după U Craiova – CFR Cluj 1-1: “Tragem liniile alea ca la CFR să nu fie bine!”

Dan Petrescu a fost foarte nervos la finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 1-1. "Bursucul" a pus tunurile pe arbitrii, nefiind convins că golul lui Koljic e valabil.
02.04.2023 | 23:42
Dan Petrescu ataca arbitrajul dupa U Craiova  CFR Cluj 11 Tragem liniile alea ca la CFR sa nu fie bine
Dan Petrescu, pe stadionul din Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova şi CFR Cluj au remizat, scor 1-1, în a doua etapă din play-off. Cvek a deschis scorul pentru oaspeţi, însă gazdele au egalat imediat prin Elvir Koljic şi au irosit ocazii uriaşe de a câştiga toate punctele.

Dan Petrescu, nervos după Craiova – CFR 1-1: “Toţi care au intrat nu au adus nimic în plus”

Dan Petrescu a fost un car de nervi, atât pe parcursul meciului, cât şi la final. “Bursucul” a pus tunurile pe arbitraj şi nu este convins că golul egalizator al lui Koljic este din poziţie valabilă:

ADVERTISEMENT

“Până în minutul 75 nu ştiu dacă au avut o ocazie mare Craiova. Toţi care au intrat nu au adus nimic în plus, poate Hoban cu experienţa lui. Ne mulţumim cu un punct, este un play-off strâns, aşa va fi. Trebuie să ne gândim la meciul următor, din Cupă.

Cu FCSB peste 7 zile, avem timp să ne odihnim puţin. Cei de la naţională poate nu joacă împotriva Argeşului, dar vor juca cu FCSB. Cvek are un timing excelent, la antrenamente arată excelent. A avut probleme la stomac. A luat pastile înainte de meci.

ADVERTISEMENT

“Tragem liniile alea ca la CFR să nu fie bine”

Liniile cum vrem noi în România. Nu mă convinge linia pe care am văzut-o azi. Asta e România. Tragem liniile alea ca la CFR să nu fie bine. Trăiesc la maximum fiecare meci. Nu ştiu ce antrenor mai poate face 700 de meciuri.

Vreo 300 am amicale. Îmi doream ca la 700 de meciuri să fie o victorie. Este mult stres. Unii par în vacanţă, sunt relaxaţi. O să avem o discuţie dură cu unii jucători. Mai bine bag juniori decât să îmi intre aşa”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, săptămână plină!

CFR Cluj rămâne la două puncte de liderul Farul Constanţa. Primele două clasate au remizat în această etapă cu acelaşi scor. CFR a făcut 1-1 cu U Craiova, în timp ce Farul a remizat pe terenul Rapidului.

Pentru campioana României urmează meciul împotriva celor de la FC Argeş, în sferturile de finală din Cupa României. Confruntarea este programată joi, de la ora 21:00, pe stadionul din Gruia.

ADVERTISEMENT

Duminică, de la ora 21:00, CFR Cluj primeşte vizita celor de la FCSB, într-o confruntare care poate cântări greu în lupta la titlu. Roş-albaştrii au câştigat în sezonul regulat în Gruia, 1-0, prin golul lui Edjouma.

ADVERTISEMENT
Tags: