Sport

Dan Petrescu, înjurat oribil de peluza olteană la meciul 700 al carierei. Nu a fost „uitat” nici Radu Niculescu. Exclusiv

Dan Petrescu a fost luat la țintă de fanii oltenilor prezenți la derby-ul Universitatea Craiova - CFR Cluj. Tehnicianul campioanei a fost ironizat de galeria adversă.
02.04.2023 | 21:58
Dan Petrescu injurat oribil de peluza olteana la meciul 700 al carierei Nu a fost uitat nici Radu Niculescu Exclusiv
Dan Petrescu a fost luat la ţintă de fanii Universităţii Craiova, pe Ion Oblemenco. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a ajuns la borna de 700 de meciuri ca antrenor în confruntarea de pe “Ion Oblemenco” împotriva Universităţii Craiova. Dar, tehnicianul campioanei a fost “luat în primire” de galeria oaspete.

Dan Petrescu, înjurat oribil de peluza olteană la meciul 700 al carierei: “Eşti o mizerie!”

“Bursucul” a avut de suportat înjurături încă din primele 10 minute ale meciului de la Craiova: „Dan Petrescu ești o mizerie!”, fiind primul refren al galeriei oltene, în startul meciului. Apoi, fanii au trecut la înjurături.

ADVERTISEMENT

Nu a fost “uitat” nici Radu Niculescu, fostul coleg de cameră al lui Dan Petrescu, în perioada în care “Bursucul” evolua la FC Naţional. Fanii i-au scandat numele lui Radu Niculescu, fostul atacant şi bun prieten al lui Dan Petrescu.

Fanii i-au adus aminte de Radu Niculescu! Fostul coleg de cameră a avut o aventură cu soţia a lui Dan Petrescu

Pentru cei care nu îşi amintesc, Dana Petrescu a început o relaţie cu Radu Niculescu în timp ce era căsătorită cu Dan Petrescu. Cei doi au divorţat în 2003, despărţirea fiind cu scântei, cu multe drumuri prin tribunale.

ADVERTISEMENT

În 2022, Dana Petrescu, fosta soţie a “Bursucului” spunea motivele pentru care s-a despărţit de Dan Petrescu şi ce relaţie a avut cu Radu Niculescu, nimeni altul decât fostul coleg de cameră al soţului:

„Când m-am despărţit sufleteşte de Dan, a apărut Radu, care mă urma efectiv ca un căţeluş. Mă aştepta cu buchete de câte 100 de trandafiri şi îmi vorbea irezistibil la telefon.

ADVERTISEMENT

M-am simţit frustrată să renunţ la dorinţele mele pentru a-l urma peste tot pe Dan. Nu am mai putut să îl fac fericit. Am văzut despărţirea ca pe o echilibrare, ca o împăcare cu sine”, a spus Dana Petrescu pentru Playsport.

Dan Petrescu şi peluza oltenilor au avut mai multe momente tensionate de-a lungul timpului

Dana Petrescu s-a specializat în terapie psiho-sexuală de cuplu: “Alte soţii de fotbalişti şi-au făcut saloane de frumuseţe, magazine cu haine, dar eu am fost pasionată de psihologie”.

ADVERTISEMENT

Între Dan Petrescu şi galeria Universităţii Craiova au existat mai multe episoade tensionate în ultimii ani. După victorii, “Bursucul” nu a ezitat şi el să îi ironizeze pe olteni, făcându-le semn să tacă.

ADVERTISEMENT