Sport

Dan Petrescu, comparație uluitoare după Slavia – CFR Cluj 0-1: ”Nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona”

Dan Petrescu este de părere că victoria din partida Slavia - CFR Cluj 0-1 este cel mai mare succes al său pe banca tehnică a ardelenilor.
07.10.2022 | 01:12
Dan Petrescu comparatie uluitoare dupa Slavia  CFR Cluj 01 Nu stiu daca a castigat cineva aici la Praga cred ca doar Barcelona
Dan Petrescu este de părere că victoria din partida Slavia - CFR Cluj 0-1 este cel mai mare succes al său pe banca tehnică a ardelenilor. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României s-a impus cu un gol marcat de Janga în finalul primei reprize, iar clasamentul grupei este unul extrem de echilibrat.

Victoria din meciul Slavia – CFR Cluj 0-1, cea mai importantă pentru Dan Petrescu

La finalul întâlnirii Slavia – CFR Cluj 0-1, Dan Petrescu s-a arătat extrem de fericit și consideră că acest succes este unul extrem de important, deoarece la Praga se câștigă foarte greu și a reamintit că în ultimii ani aici s-a impus doar Barcelona.

ADVERTISEMENT

”Exact ce am zis înainte de meci că trebuie să avem un portar inspirat, să avem puțin noroc, am ținut doi atacanți, chiar dacă au venit peste noi și ne-au dominat. În opinia mea, nu știu dacă a câștigat cineva aici la Praga, cred că doar Barcelona.

Pentru mine, victoria asta e mai mare și decât cea cu Celtic, pentru că adversarul mi s-a părut fantastic. Un joc excelent. Mi se pare că este jumătate de minune această victorie, care ne face, nu ne face, să intrăm și noi în calcule pentru calificare.

ADVERTISEMENT

Am pierdut nemeritat cu Sivasspor, astăzi am câștigat cu noroc. Oricine vine aici câștigă doar cu noroc. Spiritul de echipă a fost foarte bun. Nu știu cum puteai să câștigi altfel aici, pentru că jucătorii lor au un joc de atac fantastic”, a declarat Petrescu, la Pro Arena.

Petrescu o vede tot pe Slavia mare favorită

Tehnicianul campioanei României, care a fost lăudat de președintele Cristi Balaj, este mulțumit de parcursul pe care îl are CFR Cluj și a reiterat faptul că Ballkani este o formație extrem de periculoasă, chiar dacă s-a râs când el a atras atenția prima dată.

ADVERTISEMENT

”După meciul cu Ballkani când am zis că rezultatul e bun, foarte multă lume a fost supărată, și pe la club și prin ziare. Fotbalul din Kosovo, din păcate pentru noi, a luat-o în fața României. Asta e realitatea. S-au dus să dea 4 goluri în deplasare la Siva, e o victorie fantastică pentru ei. Va pune probleme tuturor echipelor.

Mă bucur foarte mult, am făcut multe lucruri bune la CFR, dar știți și voi cum e: la prima înfrângere se uită. Eu sunt mulțumit de munca mea și îmi văd de treaba mea în continuare.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să vorbesc de alte echipe. Mă concentrez doar la CFR. Cred că nu e nicio grupă așa strânsă ca a noastră. În opinia mea, favorită certă este clar Slavia. Băieții au voie să bea o bere. Eu nu beau bere, o să beau ceai”, a încheiat Petrescu.

ADVERTISEMENT