Sport

Dan Petrescu confirmă exclusivitățile FANATIK: „De ce să mai stau aici, pe capul oamenilor, dacă ei nu mă vor? N-are rost să mai stau!”. Video

Dan Petrescu s-a dezlănțuit la conferința de presă premergătoare meciului cu FC Argeș. Antrenorul a confirmat exclusivitatea FANATIK: vrea să plece de la CFR Cluj!
17.09.2022 | 16:25
Dan Petrescu confirma exclusivitatile FANATIK De ce sa mai stau aici pe capul oamenilor daca ei nu ma vor Nare rost sa mai stau Video
Dan Petrescu reactioneaza in meciul de fotbal dintre Rapid Bucuresti si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Orasenesc din Mioveni, duminica 17 octombrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Era Petrescu la CFR Cluj este pe cale să se încheie. Înaintea meciului cu FC Argeș din etapa cu numărul 11 din SuperLiga, „Bursucul” confirmat exclusivitatea FANATIK. Site-ul nostru a dezvăluit că antrenorul își negociază plecarea din Gruia!

Dan Petrescu confirmă FANATIK: antrenorul vrea să plece de la CFR Cluj!

FANATIK a anunțat în exclusivitate și ultimatumul pe care patronul Neluțu Varga i l-a dat antrenorului în vârstă de 54 de ani. Dan Petrescu are misiunea să facă 10 puncte în grupa din Conference League, acolo unde CFR Cluj are doar un punct, dar și să redreseze situația din SuperLiga. Campioana en-titre pe locul 5, la nouă puncte în spatele liderului Farul.

ADVERTISEMENT

„Nu înţeleg de unde vine această presiune. Când am revenit la echipă, am fost rugat să se reducă bugetul. Am scăpat de jucătorii cu salarii mari şi care nici nu jucau prea bine şi nici nu făceau nimic pentru club. Am luat jucători liberi de contract, cu salarii la jumătate, poate chiar mai mici.

Am redus şi bugetul, am câştigat campionatul, am ajuns şi în grupele Conference League şi dacă în grupe vine un arbitru şi nu îmi dă gol şi trei penalty-uri, ce pot să fac? Nu e corect. Toată lumea poate striga ce vrea. Rezultatele vorbesc pentru mine de când am venit.

ADVERTISEMENT

Noi nu am cheltuit milioanele altor echipe care sunt în spate. În condiţiile actuale, nu se mai poate continua. Clubul trebuie să mă susţine. Eu vorbesc în faţă, nu pe la spate. L-am sunat pe patron şi i-am spus să ne vedem după meciul cu Piteşti, pentru că sunt bărbat eu. Indiferent ce se va întâmpla, voi rămâne cel mai bun antrenor din istoria clubului. Nu o să schimbe nici peste o mie de ani. Sunt mândru de ce am făcut, nu mi-e frică de nimeni. Nimeni nu poate face ce am făcut eu la CFR Cluj. Eu mai am contract”, a declarat Dan Petrescu, înainte de FC Argeș – CFR Cluj.

Conferință de presă incendiară a lui Petrescu: „Lasă să piardă campionatul CFR dacă sunt proști. Sunt proști toți de aici”

Dan Petrescu a pus tunurile pe toată lumea din club. Antrenorul a criticat politica de transferuri a ardelenilor și e convins că, indiferent dacă va pleca sau nu, patronul Neluțu Varga va apela din nou la serviciile sale.

ADVERTISEMENT

„Dacă cineva vrea să nu mai stau, să-mi zică. Nu e o problemă. Eu vreau să continui la CFR. Pentru un meci pierdut acasă, se schimbă valoarea mea? Am dat noi pe cineva un milion de euro? Am dat noi 3 milioane de euro, cum au dat alţii? Alţii, care vor răul clubului, se infiltrează şi fac rău clubului. Şi ceilalţi fac ca ei.

Lasă să piardă campionatul CFR dacă sunt proşti. Asta fac acum, sunt proşti toţi de aici, că pierdem campionatul. Dacă sunt inteligenţi, ei văd şi ştiu cine e antrenorul Dan Petrescu. Ştiu cine e omul Dan Petrescu. Nu ţin de banii de la CFR. Vreau să mă întâlnesc marţi cu patronul. Eu pentru el am venit. A venit după mine în China. Dacă plec, după o lună iar mă sună. Am mai văzut filmul ăsta.

ADVERTISEMENT

Nu am prieteni în fotbal. Doar pe Hagi îl am. Să îmi spună dacă mă mai vrea sau nu. Dacă nu are încredere în mine, de ce să mai stau aici? Peste tot, îi aduc şi îi dau afară, la Craiova, la FCSB. Îi ia şi îi dă afară pe toţi. Să facă aşa şi aici, dacă aşa vor şi se simt bine”, a adăugat antrenorul ardelenilor.

  • 4 titluri a câștigat CFR Cluj cu Dan Petrescu la timonă
ADVERTISEMENT
Tags: