Sport

Dan Petrescu, discurs amuzant după CFR Cluj – Inter Escaldes 3-0: „Ne-am făcut returul greu! M-am enervat”

Dan Petrescu a surprins după victoria categorică obținută de CFR Cluj pe teren propriu cu Inter Escaldes, scor 3-0 și a spus că elevii săi și-au făcut returul greu.
21.07.2022 | 23:40
Dan Petrescu discurs amuzant dupa CFR Cluj  Inter Escaldes 30 Neam facut returul greu Mam enervat
Dan Petrescu, discurs amuzant după CFR Cluj - Inter Escaldes. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Tehnicianul campioanei României este nemulțumit de jocul elevilor săi și spune că scorul a fost mincinos, explicând de ce returul va fi dificil pentru campioana României.

Dan Petrescu, discurs amuzant după CFR Cluj – Inter Escaldes

Dan Petrescu a surprins după victoria CFR-ului cu Inter Escaldes, scor 3-0, spunând că este nemulțumit de jocul prestat de fotbaliștii săi și că rezultatul este unul mincinos.

ADVERTISEMENT

„După cum s-a jucat, scorul e mincinos. Din păcate, ne-am făcut returul greu. Trebuia să fim mai relaxați la retur, dar o să avem o deplasare foarte lungă.

Vorbeam cu Feher după meci și a zis că o să ne fie tare greu acolo, ne iau pe sus. E clar că suntem favoriți, dar am ratat prea multe ocazii. M-am enervat foarte rău azi”, și-a început Dan Petrescu discursul.

ADVERTISEMENT

„Andorrezii nu stau așa rău cum pare!”

Dan Petrescu a continuat și a explicat faptul că jucătorii lui Inter Escaldes nu sunt atât de slabi cum se s-a tot spus și a declarat că toate meciurile echipelor românești din cupele europene vor fi pe muchie de cuțit:

„Andorrezii joacă în echipa națională, nu stau așa de rău cum pare, după scor. Cred că am făcut noi un meci bun, în afară de finalizare. Am încercat să jucăm ultraofensiv, să marcăm cât mai mult.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a prins o zi mai rea, portarul lor a prins o zi mai bună. Cred că scorul putea să fie mai mare”.

„În Europa, orice meci e greu, nu contează adversarul. Toate meciurile sunt pe muchie de cuțit.

Toate echipele românești au șanse să se califice, dar nu va fi ușor pentru nicio echipă. În Europa e foarte greu. O să înțeleagă acum și celelalte echipe cum e cu deplasările”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj a deschis scorul prin Jefte Betancour din penalty, după care Gabriel Debeljuh a majorat scorul, iar spre finalul meciului, Raul Feher, jucătorul român din lotul andorrezilor, și-a dat autogol, stabilind și scorul final.

ADVERTISEMENT