Sport

Dan Petrescu, temător înainte de CFR Cluj – Inter Escaldes: „Nu sunt o echipă slabă! Au 10 jucători de peste 33 de ani, au experiență”. Video

Dan Petrescu a recunoscut că nu se simte favorit înainte de duelul dintre CFR Cluj și Inter Escaled, lăudând formația din Andorra pentru că au zece jucători de peste 33 de ani.
20.07.2022 | 21:08
Dan Petrescu temator inainte de CFR Cluj  Inter Escaldes Nu sunt o echipa slaba Au 10 jucatori de peste 33 de ani au experienta Video
Dan Petrescu, temător înainte de CFR Cluj - Inter Escaldes. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României consideră că formația din Andorra este una puternică, lăudând experiența pe care o au jucătorii lui Inter Escaldes.

Dan Petrescu, temător înainte de CFR Cluj – Inter Escaldes

Dan Petrescu este temător înainte de meciul CFR-ului cu Inter Escaldes, din turul doi preliminar al Conference League, după ce campioana României a fost eliminată de Pyunik Erevan din primul tur preliminar Champions League:

ADVERTISEMENT

E clar că e cea mai bună echipă din ultimii trei ani, a luat trei campionate. Orice campioană, indiferent din ce țară e, are ADN-ul ei, chiar dacă e din San Marino sau Gibraltar.

Orice meci cu o campioană e foarte greu, mai ales în Europa. Dacă vedeți rezultatele, nu mai sunt diferențe mari, nu mai sunt echipe mici și echipe mari. E un meci foarte greu și trebuie să-l pregătești foarte bine”.

ADVERTISEMENT

„Normal, diferența e mare. Și armenii aveau jucători de națională. Peste tot sunt jucători buni. Când jucăm cu echipe mici nu se știe niciodată

Jucătorii spanioli, indiferent de unde îi iei, știu fotbal. Au 10 jucători peste 33 de ani, cu experiența. O să vină Feher, singurul român al lor, a declarat că își joacă șansa, o șansă mai mică, dar o joacă”, a mai spus Dan Petrescu în cadrul unei conferințe de presă.

ADVERTISEMENT

„Nicio echipă care a câștigat campionatul nu e slabă!”

Dan Petrescu a continuat și a explicat motivul pentru care se teme de Inter Escaldes: Toți jucătorii vor da 200%. În retur ei au speranțe mari, pentru că e la altitudine mare și toate echipele au suferit. Noi trebuie să ne gândim doar la meciul ăsta.

Niciodată în cupele europene n-au pierdut la scoruri mari. Sunt convins că se vor organiza în 4-4-2, se vor apăra și vor juca pe contraatac și faze fixe. Asta vor face. Dar nu mai e diferența care era înainte”.

ADVERTISEMENT

„Nu e chiar așa. Nicio echipă care a câștigat campionatul nu e slabă. Până în Andorra facem opt ore cu totul. Va fi o deplasare foarte grea. Trebuie să câștigăm toate meciurile, ăsta e obiectivul”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT