Sport

Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic la plecarea lui CFR Cluj în Andorra: „Suntem numai pe drumuri, nu avem timp să ne antrenăm”

CFR Cluj a zburat spre Andorra, acolo unde se va disputa manșa a doua a dublei cu Inter d’Escaldes, din turul doi preliminar al Conference League. La plecare, Dan Petrescu nu s-a putut abține.
26.07.2022 | 10:24
Dan Petrescu discurs in stilul caracteristic la plecarea lui CFR Cluj in Andorra Suntem numai pe drumuri nu avem timp sa ne antrenam
Dan Petrescu, discurs în stilul caracteristic la plecarea lui CFR Cluj în Andorra: „Suntem numai pe drumuri, nu avem timp să ne antrenăm”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj e cu un pas în turul 3 preliminar din UEFA Europa Conference League. Campioana României s-a impus pe teren propriu cu Inter d’Escaldes, scor 3-0. Totuși, Dan Petrescu se teme din cauza deplasărilor dese și a faptului că echipa sa joacă la foc automat.

Dan Petrescu s-a plâns din nou la plecarea lui CFR Cluj în Andorra

CFR Cluj nu are cel mai bun start de sezon, iar acest lucru îl îngrijorează pe Petrescu. Campioana en-titre a ajuns Conference League, după ce a fost eliminată de modesta Pyunik Erevan din preliminariile Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Ardelenii au suferit și în SuperLiga. În runda inaugurală au învins-o greu pe Rapid, scor 1-0, într-un meci în care jocul nu a convins, iar apoi au fost victimele lui FC U Craiova 1948, pe „Ion Oblemenco”. Echipa lui Adrian Mititelu a învins-o cu 3-1 pe CFR Cluj.

„Toate meciurile sunt importante, mai ales că joci în Europa. La CFR nu suntem obișnuiți cu înfrângerile, dar mergem înainte. Suntem numai pe drumuri, din păcate nu avem timp să ne antrenăm și se vede asta.

ADVERTISEMENT

(n.r. – întrebat dacă se gândește să-i pedepsească pe jucători după startul modest de sezon) Doamne ferește! Ei dau tot ce au, dar atât se poate la ora asta. Sunt multe schimbări. Nu e ușor să faci mereu două echipe. Nu am ce să le reproșez jucătorilor, ca atitudine.

Avem 8 ore de mers în Andorra, ne întoarcem joi la 4 dimineața. Sâmbătă trebuie să jucăm iar. Va fi foarte greu, important este să ne calificăm. Dacă o să se califice și celelalte echipe, o să vadă ce greu e să reziști pe două fronturi. Când joci din trei în trei zile e greu”, a declrat Dan Petrescu, înainte de a pleca spre Andorra.

ADVERTISEMENT

Unde se poate vedea meciul Inter Club d’Escaldes – CFR Cluj

Meciul lui CFR Cluj cu Inter Club d’Escaldes, programat miercuri, de la ora 18:00, nu va fi difuzat pe niciun post TV din România. Fanii ardelenilor își vor putea vedea favoriții la lucru doar online.

Deoarece infrastructura arenei nu dispune de toate ustensilele necesare pentru o producție TV de calitate, conducerea din Gruia a decis ca meciul să fie transmis pe pagina oficială de YouTube.

ADVERTISEMENT

„Meciul retur cu Inter Club d’Escaldes se vede doar pe pagina noastră de YouTube! Deși reprezentanții televiziunilor din România au făcut eforturi pentru ca meciul să se vadă în țară, condițiile stadionului din Andorra nu permit realizarea producției TV, așadar veți putea urmări returul doar pe pagina noastră de YouTube”, a anunțat CFR Cluj, pe Facebook.

ADVERTISEMENT