Sport

Dan Petrescu, furios pe arbitraj după CS Mioveni – CFR Cluj 0-1: ”Lăsaţi-ne în pace! Nu înțeleg de ce mai avem VAR”

În ciuda victoriei obținute în partida CS Mioveni - CFR Cluj 0-1, Dan Petrescu a fost exasperat de greșelile de arbitraj în defavoarea echipei sale.
13.11.2022 | 22:15
Dan Petrescu furios pe arbitraj dupa CS Mioveni  CFR Cluj 01 Lasatine in pace Nu inteleg de ce mai avem VAR
În ciuda victoriei obținute în partida CS Mioveni - CFR Cluj 0-1, Dan Petrescu a fost exasperat de greșelile de arbitraj în defavoarea echipei sale. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Campioana României s-a impus la Mioveni cu un gol marcat în finalul întâlnirii de Malele, dar a fost dezavantajată de unele decizii ale arbitrului Horia Mladinovici.

Arbitrajul l-a scos din sărite pe Dan Petrescu la meciul CS Mioveni – CFR Cluj 0-1

După încheierea partidei CS Mioveni – CFR Cluj 0-1, din etapa a 18-a din SuperLiga, antrenorul Dan Petrescu a acuzat arbitrajul și faptul că ”centralul” nu a verificat cu ajutorul VAR unele faze controversate.

ADVERTISEMENT

”Despre arbitraj nu aş vrea să vorbesc. La ce gândesc acum, dacă aş vorbi, aş fi suspendat. Spun doar atât: lăsaţi-ne în pace! Am tăcut după Rapid şi am fost cuminte, dar sunt prea multe faze împotriva noastră. Dacă e ceva de dat, dă, dacă nu, nu da, dar noi nu primim nici ce trebuie să primim.

Nu înţeleg de ce mai avem VAR. A fost gol valabil, consulţi VAR şi dai, a fost penalty, consulţi VAR şi dai. Am fost foarte supărat în timpul meciului pentru deciziile luate împotriva noastră”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Fostul mare arbitru Adrian Porumboiu a criticat în termeni duri prestația lui Horia Mladinovici și a VAR-ului și a declarat pentru FANATIK că CFR Cluj ar fi trebuit să primească o lovitură de pedeapsă la scorul de 0-0, iar la 0-1 i s-a anulat un gol perfect valabil.

Laude pentru Malele

Referitor la duelul cu CS Mioveni, Dan Petrescu a recunoscut că formația sa nu a făcut cel mai bun joc și a precizat că nu este deloc încântat de pauza pe care o va lua SuperLiga din cauza Cupei Mondiale.

ADVERTISEMENT

”Nu am jucat aşa de bine astăzi, trebuie să recunoaştem. S-a văzut o stare de oboseală şi e clar că toţi jucătorii sunt cu gândul la zilele libere. Aş vrea să-i felicit pe cei de la Mioveni, au făcut un joc excelent. Se vede mâna antrenorului care este acum. Îi văd că se salvează de la retrogradare la cum au jucat azi.

La mine în echipă, cei care au intrat în locul lui Deac şi Camora şi-au făcut datoria. Malele trimis pe teren nu a fost o inspiraţie. Ci nu mai aveam ce să fac, nu aveam altă soluţie. El a dat un gol important şi îl merită pentru cât efort depune la antrenament.

ADVERTISEMENT

Mie nu îmi place această pauză care urmează, trebuie să o accept, dar mi-ar fi plăcut să mai jucăm, pentru că am câştigat în ultima vreme. Suntem pe locul doi, dar noi vrem locul unu, acolo vrem să ajungem. Dar dacă se întâmplă ce s-a întâmplat cu Rapid şi astăzi, nu vom ajunge acolo”, a încheiat Petrescu.

ADVERTISEMENT