Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Schimbarea care i-ar putea fi fatală lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă eram patron, a doua zi îl dădeam afară! Prostești fotbalul”. Video exclusiv

Dan Petrescu a fost făcut praf în direct la FANATIK SUPERLIGA. Schimbările făcute de antrenorul lui CFR Cluj în ultima partidă l-au uluit pe un fost patron din fotbalul românesc.
12.04.2023 | 14:58
Schimbarea care iar putea fi fatala lui Dan Petrescu la CFR Cluj Daca eram patron a doua zi il dadeam afara Prostesti fotbalul Video exclusiv
Dan Petrescu a fost făcut praf în direct la Fanatik SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Pe măsură ce etapele din play-off-ul SuperLigii se scurg, presiunea devine tot mai mare la CFR Cluj, iar Dan Petrescu este arătat cu degetul după ultimele rezultate și declarații. Campioana României este fără victorie după primele trei etape din play-off.

Dan Petrescu, făcut praf în direct la FANATIK SUPERLIGA: „Te descalifici”

Spre deosebire de sezoanele precedente, CFR Cluj are o misiune mult mai grea în actuala stagiune de a-și apăra titlul. Favorită după primele trei etape din play-off este Farul, care are patru puncte avans în fața campioanei României. Picătura care a umplu paharul pentru Adrian Porumboiu a fost schimbarea făcută de Dan Petrescu în minutul 76 al meciului cu FCSB.

ADVERTISEMENT

„Bursucul” l-a schimbat pe Karlo Muhar și l-a introdus pe Ovidiu Hoban. „Se gândesc cei de la CFR Cluj ce să mai scoată din pagubă dacă să-l vândă pe Hoban, dar nu poți. Te descalifici. Nu vrea să fiu atât de răutăcios cu Dan Petrescu, dar te dezamăgește dacă vezi asemenea schimbări.

Mă rog, dacă cineva poate să mă contrazică e dreptul lui, dar noi vorbim de fotbal, ci nu de altceva”, a declarat Adrian Porumboiu, la FANATIK SUPERLIGA. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

„Dacă eram patron, a doua zi nu mai era”

„Nu vreau să epatez, dar dacă eram patron și antrenorul făcea schimbarea pe care a făcut-o Dan Petrescu, cu toată aprecierea, a doua zi nu mai era. Nu poți să faci. Prostești fotbalul.

Nu poți să faci asta dacă vrei să câștigi. Mă rog, e treaba lor și nu e treaba mea, dar deocamdată rămân pe varianta asta”, a mai spus iritat Adrian Porumboiu.

ADVERTISEMENT

Ulterior, fostul patron al echipei FC Vaslui și-a îndreptat tunurile spre Ovidiu Hoban. Adrian Porumboiu este convins că mijlocașul de la CFR Cluj nu a fost niciodată un fotbalist care să iasă în evidență. „Mi se pare nu neverosimil, mi se pare de noaptea minții. Tu te bați la titlu și joci cu doi jucători care au peste 75 de ani amândoi.

Ce schimbare tactică să faci? Ce să ne spună nouă, care l-am apreciat pe Dan Petrescu? Cum să-l schimbi? N-am nimic cu Hoban, toată admirația pentru ce a jucat. Ce poate să-ți aducă în plus din punct de vedere ofensiv un jucător de talia lui Hoban? Care e un jucător, totuși, modest.

ADVERTISEMENT

Toată viața a fost un jucător modest. N-a sărit în față cu niște execuții, printr-un joc nemaipomenit, printr-o fază fixă impresionantă, printr-o pasă de gol. Tu vrei să câștigi campionatul? Nu poți să-l câștigi așa. E bătrânește, jocul bătrânesc”, a încheiat analiza Adrian Porumboiu.

Robert Niță i-a dat dreptate lui Adrian Porumboiu: „Schimbi un jucător de 35 de ani cu unul de 45”

Robert Niță a făcut o lungă analiză despre jocul lui CFR Cluj la FANATIK SUPERLIGA. Fostul fotbalist consideră că schimbarea făcută de Dan Petrescu în meciul cu FCSB este sub orice critică. „E adevărat ce spune domnul Porumboiu. În momentul când te vaiți de subțirimea lotului.

Bordeianu era rezervă. Cum spune domnul Porumboiu care le spune din experiență și le spune trăite. Din păcate, învățate din banii dânsului. În momentul când vrei să construiești o echipă care să ia campionate. Nu poți să schimbi un jucător de 35 de ani cu unul de 45. Indiferent cât ar aduce jucătorul ăla”, a spus și Robert Niță, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT