Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Petrescu, înjurat copios de fani la meciul CFR Cluj – U Cluj: „Nu dai într-un pom uscat!”. Video Exclusiv

Cristi Balaj a taxat dur comportamentul fanilor lui ”U” Cluj la adresa lui Dan Petrescu, dar este mulțumit de faptul că meciul nu a fost întrerupt.
14.03.2023 | 19:52
Dan Petrescu injurat copios de fani la meciul CFR Cluj  U Cluj Nu dai intrun pom uscat Video Exclusiv
Dan Petrescu, înjurat copios de fani la meciul CFR Cluj - U Cluj „Nu dai într-un pom uscat!”
ADVERTISEMENT

În derbyul local disputat luni, Dan Petrescu a fost ținta injuriilor fanilor lui U Cluj. La finalul jocului, le-a arătat acestora 4 degete, numărul golurilor reușite de echipa sa, iar la conferința de presă a avut un discurs virulent în care a sugerat că meciul ar fi trebuit oprit.

Cristi Balaj, reacție după ieșirea nervoasă a lui Dan Petrescu la finalul meciului cu ”U” Cluj

”Trebuie întrerupt meciul și la mine, când mă înjură. Și la Cristina Neagu s-a plâns, eu sunt înjurat de 6 ani aici non-stop peste tot, dacă m-aș fi plâns ce aș fi fost? Tot stadionul, nu doar 30 de spectatori, cât s-au luat de ea.

ADVERTISEMENT

Normal, să întrerupă și să oprească, eu sunt nimeni? Am scos românii în stradă ca jucător și ca antrenor am făcut rezultate. Și să mă înjure toți așa?”, spunea, revoltat, la finalul jocului cu ”U” Cluj, Dan Petrescu.

Președintele clubului, Cristi Balaj, consideră că tehnicianul lui CFR Cluj are dreptate să fie supărat pentru comportamentul fanilor adverși. Cu atât mai mult cu cât Neluțu Sabău, tehnicianul lui ”U” Cluj, cât și suporterii ”șepcilor roșii” au fost primiți cu brațele deschise în Gruia.

ADVERTISEMENT

”Eu n-am auzit înjurăturile. Pe cuvânt. Dar este clar că au existat din moment ce a fost deranjat. Dar nu controlăm noi galeriile. Știți cum este. Niciodată nu lovești într-un pom care este uscat. Doar în cel care rodește. 

A fost afectat. Pentru că nu se face. Dar trebuie să lămurim un lucru. Avem două galerii, doi antrenori. Dacă una dintre aceste galeriile din stadion jignește sau înjură antrenorul echipei adverse, ei se compromit.

ADVERTISEMENT

Pentru că Neluțu Sabău, la jocul de ieri a fost respectat. Merită să fie respectat și a fost. Jignitor este pentru cei care au făcut așa ceva. Ei s-au compromis.

Dan Petrescu are dreptate. Pentru că au fost primiți cu brațele deschise (n.r.suporterii lui ”U” Cluj). Comparativ cu anii trecuți, când au mai existat derbyuri, acum prețurile au fost ca la orice alt meci din campionat.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

”S-a încercat o soluție de compromis, să nu existe alte evenimente neplăcute”

Ceea ce înseamnă o formă de respect. În plus, li s-au oferit bilete suplimentare, și, mai mult decât atât, nu s-a intervenit în forță.

Bine, nu era decizia mea, pentru că legat de ordinea în stadion, ori hotărârea de a se muta acel cordon, nu a fost a președintelui.

Reprezentantul de ordine și securitate, împreună cu jandarmeria, au monitorizat în permanență situația. Și a fost decizia lor. Eu nu am avut nicio implicare.

Dar s-a încercat o soluție de compromis, înțeleaptă, prin care suporterii lui ”U” Cluj să rămână pe stadion, să nu existe alte evenimente neplăcute. Și s-a obținut maximum din această situație.

Faptul că galeriile au strigat una către cealaltă și au avut anumite scandări reprobabile, care nu fac cinste zonei, și nimănui, e regretabil. Este jignitor pentru cei care fac aceste lucruri”, a spus Cristi Balaj la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă pune la dispoziție cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT