Sport

Dan Petrescu, meciul 700 al carierei de antrenor la Universitatea Craiova – CFR Cluj. Câte dintre ele au fost pentru campioana din SuperLiga

Dan Petrescu se află în fața unei borne impresionante, el ajungând la meciul 700 ca antrenor la întâlnirea Universitatea Craiova - CFR Cluj.
02.04.2023 | 20:01
Dan Petrescu meciul 700 al carierei de antrenor la Universitatea Craiova  CFR Cluj Cate dintre ele au fost pentru campioana din SuperLiga
Dan Petrescu se află în fața unei borne impresionante, el ajungând la meciul 700 ca antrenor la întâlnirea Universitatea Craiova - CFR Cluj. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cifra rotundă pe care o atinge ”Bursucul” vine la scurt timp după ce un alt membru marcant al ”Generației de Aur” a fost sărbătorit. În runda precedentă, la partida Farul – Sepsi, Gică Hagi a ajuns la 300 de jocuri ca antrenor în SuperLiga.

Universitatea Craiova – CFR Cluj este meciul 700 din cariera de antrenor a lui Dan Petrescu

Duelul Universitatea Craiova – CFR Cluj, din etapa a 2-a a play-off-ului din SuperLiga, care se va disputa duminică, 3 aprilie, de la ora 21:00, este una festivă pentru Dan Petrescu, care ajunge la meciul 700 ca antrenor.

ADVERTISEMENT

”În această seară, la Craiova, Dan Petrescu bifează meciul cu numărul 700 din cariera sa de antrenor! Tehnicianul care a contribuit la câștigarea celor 5 trofee consecutive alături de CFR Cluj, bifează astfel meciul cu numărul pe banca echipei noastre, din totalul de 700!

Felicitări, Mister! La cât mai multe rezultate notabile la CFR Cluj!”, se arată într-un mesaj postat pe site-ul oficial al campioanei României, cu doar câteva ore înainte de partida din Bănie.

ADVERTISEMENT

Petrescu s-a plâns de numeroasele absențe din lot

Dan Petrescu se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea întâlnirii de la Craiova. FANATIK a aflat că Mario Camora va rata meciul din Bănie și va continua recuperarea, pentru a nu risca o eventuală recidivă.

CFR Cluj l-a pierdut și pe Nana Boateng pentru meciul cu Universitatea Craiova. FANATIK a aflat că mijlocașul, unul dintre cei mai buni jucători ai lui Dan Petrescu, nu a făcut deplasarea din cauza unei rupturi musculare.

ADVERTISEMENT

A fost un nou moment prielnic pentru Dan Petrescu să se plângă de problemele de efectiv. Și că nu a putut pregăti meciul așa cum își dorea. Scoțând în evidență, pe de altă parte, atuurile adversarului.

”Janga și Yeboah au avut un parcurs incredibil să ajungă aici. N-au reușit să ajungă la antrenament. Camora e accidentat. Boateng s-a accidentat în meciul amical cu Sibiu.

ADVERTISEMENT

Mai sunt și alți jucători cu accidentări mici, sper să îi recuperăm până la ora meciului. Nu putem pregăti meciul cum îmi doresc eu. Moralul poate nu e așa de bun, mai ales după rezultatul cu Rapid din ultima etapă”, a declarat Petrescu.

ADVERTISEMENT