Sport

Echipa de volei masculin a Universităţii Craiova a prezentat Cupa României pe “Oblemenco” înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Câţi fani sunt pe arenă

SCM Universitatea Craiova a prezentat trofeul Cupei României la volei pe "Ion Oblemenco" înaintea derby-ului cu CFR Cluj. Pe arenă sunt mai puţini fani decât estimările gazdelor.
02.04.2023 | 21:26
Echipa de volei masculin a Universitatii Craiova a prezentat Cupa Romaniei pe Oblemenco inaintea derbyului cu CFR Cluj Cati fani sunt pe arena
Echipa de volei masculin a Universităţii Craiova a prezentat Cupa României pe "Oblemenco" înaintea derby-ului cu CFR Cluj! Câţi fani sunt pe arenă. Sursa foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a primit vizita celor de la CFR Cluj pe “Ion Oblemenco”, în a doua etapă din play-off. Însă, înainte de startul meciului, oficialii oltenilor au invitat echipa de volei masculin pe teren.

Echipa de volei masculin a Universităţii Craiova a prezentat Cupa României pe “Oblemenco” înaintea derby-ului cu CFR Cluj!

SCM U Craiova a câştigat Cupa României la volei masculin pentru prima dată în istorie după 3-1 cu Arcadia Galaţi. “Leii” de la volei au prezentat trofeul fanilor de pe “Ion Oblemenco” înainte de startul meciului.

ADVERTISEMENT

Sportivii au fost ovaţionaţi la scenă deschisă şi au făcut turul stadionului, în aplauzele fanilor prezenţi. Oficialii Universităţii Craiova au făcut apel la suporteri în pauza internaţională, sperând la un sold-out împotriva campioanei.

Trofeul Cupei României la volei, prezentat pe
Trofeul Cupei României la volei, prezentat pe “Oblemenco”. Sursa: Fanatik

15.000 de oameni prezenţi pe stadion!

Însă, stadionul este pe jumătate plin, fiind prezenţi aproximativ 15.000 de oameni la acest meci. Oltenii au şansa să urce pe podium în cazul unei victorii împotriva campioanei României, pe care a învins-o în sezonul regulat cu 2-0:

ADVERTISEMENT

”Sunt convins că va fi disputat (n.r. meciul), așa cum a fost și ultima noastră întâlnire. Se întâlnesc două echipe foarte valoroase, avem în componență jucători foarte valoroși, de echipă națională.

Și nu avem probleme, știți că Nicușor Bancu este zilnic cu noi la antrenamente, dar nu se pune problema să fie în lotul nostru în următoarea perioadă.

ADVERTISEMENT

Recuperarea trebuie să fie 100%, abia atunci ne vom baza pe el. Vătăjelu este un jucător foarte valoros, era într-o perioadă foarte bună, dar acea fisură îl ține departe de meciurile oficiale. Și Bogdan Mitrea are o problemă medicală, nu va face parte din lot cu CFR Cluj, dar sunt convins că de luni sau marți va fi lângă noi.

“Sunt convins că suporterii vor fi alături de noi, vor fi lângă noi și ne vor împinge”

Absențe am avut dintotdeauna, încă din ianuarie au lipst cinci, șase jucători foarte valoroși și nu ne-am plâns, am avut mare încredere în lotul pe care îl avem. În mare nu ne-au dezamăgit, chiar au făcut eforturi foarte mari, dacă nu am avut tot lotul la dispoziție s-au comportant exemplar.

ADVERTISEMENT

Sper să fim echipa care impune ritmul, să controlăm jocul și să ne creem ocazii, așa cum am făcut la ultima partidă. Aș fi foarte, foarte mulțumit dacă s-ar încheia cu același rezultat din februarie. Știm ce adversar avem în față, vom tratat cu mare responsabilitate acest joc.

Sunt convins că suporterii vor fi alături de noi, vor fi lângă noi și ne vor împinge. Ca jucător am avut o viteză, două în plus față de adversarii noștri cu stadionul plin. Sunt convins că așa se va întâmpla și la final ne vom bucura de victorie”, a spus Eugen Neagoe.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
”Tancul rusesc” a decis să spună tot ce a pățit în România, după...
”Tancul rusesc” a decis să spună tot ce a pățit în România, după marea surpriză avută la aeroport
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când...
O studentă a vrut să se angajeze la supermarket, însă a renunţat când a aflat salariul. "La 40 de ore pe săptămână e prea puţin"
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care...
Marele mister din istoria Moldovei. Cine a fost Margareta, întemeietoarea dinastiei din care făcea parte și Ștefan cel Mare
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Ce note au obținut elevii la Simulare Evaluare Națională. S-au afișat rezultatele finale
Cum a dat marea lovitură Jador. A fost sărac lipit
Cum a dat marea lovitură Jador. A fost sărac lipit
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Triunghi amoros în showbiz. Cine este iubita sexy lăsată însărcinată de Tavi Clonda....
Triunghi amoros în showbiz. Cine este iubita sexy lăsată însărcinată de Tavi Clonda. Gabriela Cristea a aflat tot!
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în...
Un bărbat a cerut ajutorul la 112, fiind într-o maşină care circula în sectorul 6: „Aș vrea să comand o pizza!” „Vreţi să ne spuneţi că sunteţi în pericol?”
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă