Sport

Dan Petrescu, ironizat de Basarab Panduru: „Mi-a venit să râd când l-am auzit! Pyunik n-are nici măcar un Buziuc, e sub Mioveni”

Dan Petrescu a fost ironizat de Basarab Panduru, care a recunoscut că a râs când l-a auzit pe antrenor lăudându-i pe cei de la Pyunik Erevan înaintea turului din preliminariile Champions League.
05.07.2022 | 12:20
Dan Petrescu ironizat de Basarab Panduru Mia venit sa rad cand lam auzit Pyunik nare nici macar un Buziuc e sub Mioveni
Dan Petrescu, ironizat de Basarab Panduru. Sursă foto: orangesport.ro
ADVERTISEMENT

„Pandi” spune că adversarii CFR-ului sunt mai slabi decât CS Mioveni, explicând că ei nu ai nici măcar un fotbalist precum Alexandru Buziuc.

Dan Petrescu, ironizat de Basarab Panduru

Basarab Panduru l-a ironizat pe Dan Petrescu după declarațiile „Bursucului” înaintea dublei manșe cu Pyunik Erevan: „M-a apucat un râs când l-am auzit pe Petrescu. M-am uitat pe lotul armenilor… ei n-au nici măcar un Buziuc, nu mai vorbesc despre Dumiter, că Dumiter e peste Buziuc.

ADVERTISEMENT

Dacă nu ai nici măcar un Buziuc și tu spui că echipa asta e periculoasă… nu știu. Cică sunt bun acasă, au câștigat acum doi-trei ani cu cineva, eram noi mai mici, dar nu s-au calificat”.

„Ăștia sunt sub Mioveni sau ca Mioveni. Am văzut meciurile CFR-ului, joacă bine. Dan Petrescu a spus că va fi un meci greu, fără goluri. Adică, ei nu vor să dea gol, iar ceilalți sunt prea slabi să-l marcheze, cam așa ceva.

ADVERTISEMENT

Dacă vrei să faci puncte, faci mai multe în Conference League”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

Dan Petrescu, temător înaintea dublei manșe cu Pyunik Erevan

Dan Petrescu a recunoscut că este temător înaintea dublei manșe cu Pyunik Erevan: Vedem, sperăm. Va fi un meci foarte greu. Au luat numai jucători buni, s-au întărit şi sigur riscă şi ei tot pentru a se califica într-o grupă continentală. Ar fi ceva fantastic pentru ei.

ADVERTISEMENT

În ultimii ani acasă cei de la Pyunik au avut rezultate foarte bune. Pe teren propriu sunt foarte buni, mai ales că au venit jucători străini.

Au 9 jucători care joacă la echipa naţională a Moldovei, Venezuela, Estonia, Ucraina. Au şi brazilieni. Sunt 14 străini, e o formaţie care zic că e foarte periculoasă din ceea ce am văzut eu sezonul trecut. Din păcate nu am văzut niciun amical, nici nu ştiu dacă au jucat pentru că nu au postat nimic. Au vrut să facă surpriză, clar.

ADVERTISEMENT

Jucătorii care au venit sunt jucători foarte buni, nu ştiu dacă au avut timp să îi pună să joace împreună. Noi suntem la început, după multe schimbări, şi acum să vedem dacă suntem pregătiţi. Sunt convins că va fi un meci foarte greu, şansele în momentul ăsta sunt egale, ca la orice meci din Champions League”.

„Armenia a bătut România, să nu uitaţi asta! Fotbalul românesc e dezastru. Suntem dezastru în momentul de faţă. Oricine ne prinde, ne bate! Şi la nivel de club, şi la nivel de echipă naţională.

Dar sper în continuare CFR să menţină rezultatele din ultimii ani şi să ajungem într-o grupă de cupă europeană. Dacă se ajunge într-o grupă europeană, CFR îşi face datoria”, a mai spus Dan Petrescu înainte de plecarea din țară.

ADVERTISEMENT