Sport

Dan Petrescu își felicită echipa și îi liniștește pe fanii lui Dinamo: ”Cel mai bun meci de când am venit eu. Cu Rednic antrenor, nu vor retrograda”

Codași în Europa, CFR-iștii lui Dan Petrescu continuă să facă legea în Liga 1. Campioana n-a avut milă de Dinamo și a învins-o la scor de neprezentare.
07.11.2021 | 21:14
Dan Petrescu isi felicita echipa si ii linisteste pe fanii lui Dinamo Cel mai bun meci de cand am venit eu Cu Rednic antrenor nu vor retrograda
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a rezolvat meciul cu Dinamo puțin după primul sfert de oră al jocului de pe stadionul Ștefan cel Mare și ardelenii, se știe, nu pierd partidele în care înscriu primii.

Aparent echilibrat, măcar din punct de vedere al posesiei mingii, meciul a fost, totuși, la discreția campionilor care au evoluat într-o formulă mult schimbată de antrenorul Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

”Accidentatul”, rebelul și metronomul CFR-ului au făcut diferența

Billel Omrani era ”dat accidentat” de oficialii CFR-ului înaintea disputei din Ștefan cel Mare. A fost recuperat, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate și atacantul francez a deschis scorul cu o execuție perfectă, după o centrare așișderea a lui Ciprian Deac.

Gabrile Debeljuh a depășit conflictul cu Dan Petrescu și a răsplătit încrederea acordată de tehnician cu un gol de atacant adevărat dublând avantajul ardelenilor încă din minutul 17.

ADVERTISEMENT

CFR a continuat să trateze meciul serios, după ce moralul le-a fost serios zdruncinat în Conference League, și au evoluat fără greșeală până la final când Ciprian Deac a stabilit scorul final.

”Scorul e puțin aspru. Am început bine și am marcat două goluri, dar Dinamo nu mai e echipa de la începutul campionatului, scorul nu arată ce a fost în teren, ne-au pus probleme.

ADVERTISEMENT

2-0 e un scor periculos și mie mi-a fost teamă, dar nu am luat gol și chiar am reușit să marcăm al 3-lea. Meritam și al patrulea”, a declarat Dan Petrescu la finalul întâlnirii.

Dan Petrescu e sigur că Dinamo nu va retrograda. Ce spune despre conflictul cu Debeljuh

Exigent, Dan Petrescu nu acceptă ca autoritatea să-i fie știrbită de prea multă personalitatea a vreunui jucător. Gabriel Debeljuh a avut un dialog nefericit cu tehnicianul CFR-ului și a fost la un pas să-și încheie contractul la echipa a doua.

ADVERTISEMENT

Petrescu știe, însă, că un cuplu de atacanți de forță – Omrani – Debeljuh, era ideal în fața unei defensive instabile, l-a readus inspirat la prima echipă, pe ultimul, și acesta a înscris. Însă, Dan Petrescu i-a transmis un mesaj clar fotbalistului croat.

”Debeljuh a intrat și a făcut-o foarte bine, sper că de acum va fi concentrat 100% la fotbal”, a spus Petrescu.

Antrenorul feroviarilor clujeni i-a liniștit și pe fanii echipei din Ștefan cel Mare. În opinia lui Dinamo nu va retrograda, nu cu Mircea Rednic antrenor.

”Dinamo nu va retrograda, cu Rednic antrenor nu va retrograda. O să vedeți. Nu mai sunt copiii de la începutul campionatului, au jucători cu experiență”, a adăugat Petrescu.

ADVERTISEMENT