Sport

Dan Petrescu la națională, Adi Mutu la CFR Cluj! Mutările care se pregătesc în iarnă. Exclusiv

Lucrurile par să se limpezească la echipa națională pe final de an. Din informațiile FANATIK, Dan Petrescu va fi noul selecționer, iar locul său la CFR Cluj va fi luat de Adrian Mutu.
02.12.2021 | 19:28
Dan Petrescu la nationala Adi Mutu la CFR Cluj Mutarile care se pregatesc in iarna Exclusiv
Dacă Dan Petrescu va pleca la echipa națională, Adrian Mutu va ajunge în sfârșit la CFR Cluj, de care a fost aproape și în decembrie 2020
ADVERTISEMENT

Echipa națională a fost polul de interes după terminarea contractului cu Mirel Rădoi și dorința acestuia de a nu mai continua pe banca tehnică a tricolorilor. Răzvan Burleanu a fost refuzat, întâi, de Gică Hagi, apoi a avut o tentativă eșuată și la Răzvan Lucescu. S-au vehiculat și numele lui Adrian Mutu și Dan Petrescu, dar căutările păreau să se întindă.

Dan Petrescu la națională, Adi Mutu la CFR Cluj. Mutările care se pregătesc în iarnă

Nu va fi așa pentru că FANATIK a aflat mutările care vor pune capăt vânzolelii naționale: Dan Petrescu va fi noul selecționer, iar Adrian Mutu îi va lua locul la CFR Cluj, schimbări care se vor statua în această iarnă.

ADVERTISEMENT

Conducerea „bicefală” a Federației Române de Fotbal, președintele Răzvan Burleanu și directorul tehnic Mihai Stoichiță au dat fuga la Cluj și s-au întâlnit cu Dan Petrescu, așa cum a dezvăluit digisport.ro.

Dan Petrescu nu a fost niciodată omul care să se arunce cu capul înainte, așa că declarațiile sale despre evidența, despre realitatea deja știută sunt rezervate, dar lasă clar poarta deschisă spre echipa națională.

ADVERTISEMENT

Au venit la Cluj cei de la Federație. Am discutat cu ei, dar le voi da un răspuns după meciul cu FC Argeș, care va închide anul pentru CFR. Înainte trebuie să discut și cu patronul echipei”, i-a dezvăluit Dan Petrescu lui Ovidiu Ioanițoaia, directorul gsp.

  • 25.000 de euro este salariul lunar al lui Dan Petrescu la CFR Cluj, cu care are contract valabil până în iunie 2024
ADVERTISEMENT

FANATIK a dezvăluit că Adrian Mutu, feblețea lui Neluțu Varga, a fost dorit la CFR de patron și înainte de venirea lui Edi Iordănescu

În ceea ce-l privește pe Adrian Mutu, el a fost și a rămas feblețea lui Neluțu Varga, așa cum declara acesta în FANATIK acum un an, când l-a demis pe Dan Petrescu.

Da, e adevărat, ne-am despărțit de domnul Dan Petrescu. Este o decizie definitivă, n-o mai întoarce nici președintele României! Îi mulțumim pentru tot! Asta e viața… nu ai voie, la ce condiții avem, să te elimine Poli Iași din Cupă! Vom aduce rapid antrenor… Eu îl vreau pe Mutu, am încredere în Adi… dar vom vedea. Mai multe vom ști mâine, sperăm ca noaptea să fie un sfetnic bun pentru viitorul lui CFR Cluj…” – Neluțu Varga pentru FANATIK, pe 29 noiembrie 2020

În cele din urmă, în decembrie 2020, Varga l-a adus pe Edi Iordănescu, care a recuperat decalajul de 6 puncte de FCSB și a câștigat en-fanfare, în vară, al patrulea titlu consecutiv pentru CFR.

ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a fost la Trannsilvania Open cu „urechea” la ce se aude din Gruia, de la Neluțu Varga

Luna trecută, Adrian Mutu a fost unul dintre spectatorii „de lux” ai turneului de tenis Transylvania Open. Fan declarat al Simonei Halep, fostul „Briliant” a avut „acoperire regulamentară” cu tenisul pentru a fi, de fapt, aproape de Gruia.

Și, în caz că prietenul Neluțu Varga se despărțea de Dan Petrescu și avea nevoie de el, să se prezinte prompt „la datorie”. FANATIK a dezvăluit atunci, în exclusivitate, adevăratul mobil al prezenței lui Adrian Mutu la Cluj.

Dan Petrescu recunoaște: „Da, am clauză de reziliere. Oricine și-o permite, nu e așa de mare”

Cum pleacă Dan Petrescu de la CFR Cluj, nu are clauză de reziliere a contractului unilateral? – veți întreba, iar răspunsul vi-l dă chiar… împricinatul. Dan Petrescu. Care cu vreo două săptămâni în urmă declara nonșalant, el care este atât de grijuliu cu banii, că are clauză de reziliere, dar „Oricine și-o permite, nu e așa de mare”. Acel „oricine” este acum, după cum se pare, Federația Română de Fotbal…

  • 4 titluri de campion al României a câștigat antrenorul Dan Petrescu: unul cu Unirea Urziceni (2008-2009) și 3 cu CFR Cluj (2017-2018, 2018-2019, 2019-2020)
  • 54 de ani va împlini Dan Petrescu peste 3 săptămâni, pe 22 decembrie
  • 22.000 de euro a fost salariu lunar pe care FRF il plătea lui Mirel Rădoi la echipa națională
ADVERTISEMENT