ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Dan Petrescu, nemulțumit de interdicția la transferuri pe care o are CFR Cluj: ”Nu putem să facem prea multe mişcări”

Autori: Traian Terzian, Valeriu Tache | 07.01.2020 | 09:00
Dan Petrescu, nemulțumit de interdicția la transferuri pe care o are CFR Cluj: ”Nu putem să facem prea multe mişcări”
Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, este nemulțumit de interdicția la transferuri pe care o are liderul campionatului

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, este nemulțumit de interdicția la transferuri pe care o are liderul din Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, nemulțumit de interdicția la transferuri pe care o are CFR Cluj: ”Până pe 15 ianuarie vom avea un răspuns de la TAS”

”Avem nevoie şi de jucători noi. Noi deja avem stabiliţi jucătorii, dar nu putem să îi luăm. Am înţeles că până pe 15 ianuarie, maxim, vom avea un răspuns de la TAS. Şansele sunt jumate-jumate, cred eu”, a declarat nemulțumit Dan Petrescu despre interdicția la transferuri a celor de la CFR Cluj.

”Vreau să ajung la Cluj, să văd cu jucătorii care e situaţia. Trebuie să vorbesc cu majoritatea, să văd cine are intenţii să rămână sau să plece. Normal că sunt şi jucătorii care nu au jucat şi poate vor să plece”, a mai spus tehnicianul la revenirea din vacanță.

ADVERTISEMENT

”Această interdicţie ne-a oprit puţin din ce vroiam să facem”

”Important e ca acum să nu lăsăm pe nimeni să plece, deoarece această interdicţie ne-a oprit puţin din ce vroiam să facem. Până nu va fi clar, nu putem să facem prea multe mişcări”, a afirmat Dan Petrescu.

”Important e ca jucătorii care vin în cantonament, să vină cu entuziasm şi să vrea să joace la CFR. Dacă nu, după cum mă ştiţi pe mine, atunci va fi greu ca ei să facă faţă în campionat”, a precizat tehnicianul.

ADVERTISEMENT

Petrescu exclude plecareea lui Vinicius la FCSB

Întrebat despre o posibilă plecare a fundalui central Paulo Vinicius la rivala FCSB, Dan Petrescu a răspuns surprins: ”E o glumă, cred. Nici glumă nu e…”.

Comisia de Apel pentru acordarea licenţei cluburilor a decis la finalul anului trecut ca gruparea Astra Giurgiu să fie depunctată cu trei puncte, iar CFR Cluj să aibă interdicţie la transferuri.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj i-a prelungit contractul lui Petrescu

CFR Cluj a reușit o super lovitură la început de 2020, toate acestea după ce Dan Petrescu a acceptat să își prelungească contractul cu formația din Gruia până în vara anului 2022.

Dan Petrescu a spus că niciun jucător important de la CFR Cluj nu va pleca în această iarnă, despărțirile fiind posibile doar în cazul unor oferte de nerefuzat, după ce echipa campioana a primit interdicție la transferuri. El susține că George Țucudean va fi alături de echipă în cantonamentul din iarnă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!