Sport

Dan Petrescu, nemulțumit după Dumbrăvița – CFR Cluj 0-5: „Am fost penibili la faze fixe! Degeaba am repetat la antrenamente”

Dan Petrescu a fost nemulțumit după victoria CFR-ului cu Dumbrăvița, scor 5-0, partidă jucată în Cupa României Betano.
10.11.2022 | 20:40
Dan Petrescu nemultumit dupa Dumbravita  CFR Cluj 05 Am fost penibili la faze fixe Degeaba am repetat la antrenamente
Dan Petrescu, nemulțumit după Dumbrăvița - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul campioanei României se gândește la următoarele meciuri și vrea să obțină victorii în campionat, pentru a se apropia de Farul.

Dan Petrescu, nemulțumit după Dumbrăvița – CFR Cluj

Dan Petrescu a fost mulțumit după victoria obținută de CFR Cluj împotriva Dumbrăviței din Cupa României Betano: „Tot meciul am dominat, dar nu ne-am creat atât de multe ocazii cât mi-aș fi dorit.

ADVERTISEMENT

La faze fixe am fost penibili, deobicei noi suntem buni, dar cei care erau buni, nu eram pe teren.

Am avut ocazii, am făcut degeaba faze fixe la antrenament. Dacă în prima repriză marcam două goluri, meciul era mai ușor și învingeam la mai multe goluri. Mă așteptam la mai multe din partea jucătorilor mei.

Mă bucur pentru Bîrligea pentru că a dat un hattrick, sper să rămână sănătos. Buș s-a accidentat din nou, deși a jucat 5 minute. Nu înțeleg de ce am așteptat pauza ca să îi cert eu.

ADVERTISEMENT

„La iarnă vor pleca jucătorii care nu au fost serioși!”

Dan Petrescu a continuat și i-a amenințat pe jucătorii săi, spunând că fotbaliștii care nu au fost serioși la meciul cu Dumbrăvița, vor pleca în pauza de iarnă.

„La iarnă vor pleca jucătorii care nu au fost serioși astăzi. Nu a fost ușor. Deac a cerut să joace, pentru că era suspendat cu Mioveni. El a fost cel mai bun jucător al nostru azi.

ADVERTISEMENT

Hoban să mai joace, nu contează vârsta. Dacă e sănătos și serios, nu văd de ce să nu joace. L-am băgat mereu și ne-a ajutat”, a continuat Dan Petrescu.

„Dacă va dori să rămână în club, sunt sigur că i se va propune ceva, dar mi l-aș dori pe teren, m-ar ajuta mai mult. Nu vorbesc de transferuri până când nu se termină sezonul. Cum să plec de la CFR? Ce întrebare e asta?”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT
Tags: