Sport

Dan Petrescu, nervos după ce FCSB a plecat din nou neînvinsă de la Cluj: „Cum să ne convină? E a treia oară când conducem și nu câștigăm”

FCSB a ajuns la trei meciuri consecutive fără înfrângere în Gruia. Pe primele două le-a câștigat, iar acum a făcut egal. Antrenorul lui CFR Cluj a luat foc.
09.04.2023 | 23:46
Dan Petrescu nervos dupa ce FCSB a plecat din nou neinvinsa de la Cluj Cum sa ne convina E a treia oara cand conducem si nu castigam
Dan Petrescu, nervos după ce FCSB a plecat din nou neînvinsă de la Cluj: „Cum să ne convină? E a treia oară când conducem și nu câștigăm”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Petrescu a fost extrem de supărat la finalul meciului CFR Cluj – FCSB 1-1. Campioana en-titre a ajuns la trei remize la rând în actualul play-off de SuperLiga și la trei meciuri la rând în care ardelenii nu o pot învinge acasă pe rivala din București.

Dan Petrescu, supărat după CFR Cluj – FCSB: „E a treia oară când conducem și nu câștigăm”

Ca urmare a acestui rezultat, CFR Cluj a rămas pe locul 2 în SuperLiga, cu 35 de puncte, unul mai mult decât FCSB. Campioana en-titre se află însă la patru lungimi de liderul Farul Constanța, care în această rundă s-a impus în fața Universității Craiova, scor 3-2.

ADVERTISEMENT

„Cum să ne convină? E a treia oară când conducem și nu câștigăm, dar n-am ce să le reproșez băieților. Până la golul lui Coman, am controlat jocul foarte bine. Mi s-a părut un penalty la Bîrligea și un henț, dar nu depinde de mine, depinde de VAR.

Băieții și-au dat viața, au jucat bine cu un adversar excelent. Am jucat bine, dar am luat puține puncte și nu câștigi campionatul fără puncte, din păcate.

ADVERTISEMENT

De un an avem cele mai multe goluri marcate din Liga 1, atacăm, marcăm. Nici la 1-0 nu ne-am retras. S-a întâmplat să fie faza asta din nimic și… Când ai un an așa, se întâmplă toate.

Moralul ar trebui să fie bun, chiar dacă suntem la patru puncte de primul loc. Farul e favorită, dar joacă de două ori cu CFR, de două ori cu FCSB, se poate întâmplat orice”, a declarat Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Laude pentru Daniel Bîrligea

Dacă la meciurile precedente a obișnuit să își critice jucătorii, de această dată, Dan Petrescu l-a lăudat pe unul dintre elevii săi. Este vorba despre Daniel Bîrligea, cel care a deschis scorul, dar a ieșit în minutul 59, accidentat.

„Bîrligea, dacă nu se accidenta, cum face el mereu, nu-l schimbam. Bîrligea cred că a făcut cel mai bun meci al lui de când e la CFR. Nu știu ce are, aș vrea să știu și eu, dar nu știu.

ADVERTISEMENT

La 1-0, nu l-aș fi schimbat. Din fericire, nu este nimic grav acum, doar o crampă, a zis că nu mai putea să alerge”, a transmis antrenorul lui CFR Cluj.

ADVERTISEMENT