Sport

Dan Petrescu primeşte noi transferuri: “Vor mai veni trei jucători”

Antrenorul echipei CFR Cluj, Dan Petrescu, este în continuare nemulțumit de lotul pe care l-a găsit la gruparea din Ardeal și precizează acest lucru de fiecare dată în care i se ivește ocazia, fără să se sfiască să dea vina pe predecesorul lui.
24.09.2021 | 09:16
Dan Petrescu primeste noi transferuri Vor mai veni trei jucatori
ADVERTISEMENT

Cristi Dulca, fost fundaș al celor de la CFR Cluj între anii 1992 și 1995, dar care a jucat și la rivala “U” un sezon (2001/2002), a declarat că pe tehnician și pe finanțatorul Neluțu Varga nu-i interesează rezultatele din UEFA Conference League, ci accederea, în sezonul viitor, în grupele Ligii Campionilor

Cristi Dulca a dezvăluit că Dan Petrescu va primi noi transferuri

Eu și Dan Petrescu avem prieteni comuni, am şi copilărit împreună, este un om care pune suflet în tot ceea ce face. Eu zic că pe el personal şi pe patron nu-i interesează nici Conference League, nici Europa League. Ei vor în grupele Ligii Campionilor.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile mele, vor mai veni trei jucători foarte buni. Într-o săptămână, cel mult. Eu cred că Neluţu și Dan Petrescu vor face transferuri importante, vor aduce jucători.

99% vor veni trei jucători. Eu ştiu cât de pătimaş e Neluţu Varga şi vrea să facă echipă puternică. Sunt fronturi multe şi e nevoie de concurenţă. Neluţu m-a sunat să mă întrebe de Marco. Apoi cluburile au discutat”, a declarat Cristi Dulca, în direct la Look Sport.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care perioada de transferări s-a terminat, Marco nu poate fi adus în acest moment de CFR Cluj, gruparea ardeleană având dreptul să legitimeze numai jucători liberi de contract.

Marco Dulca a împlinit 22 de ani pe 11 mai și și-a făcut junioratul la “U” Cluj, unde a jucat între 2004 și 2015. Ulterior, a fost transferat de gruparea engleză Swansea, unde a stat patru sezoane.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, nemulţumit de lotul pe care îl are la CFR Cluj

N-am început eu pregătirea, n-am făcut eu transferurile. Am venit să ajut. E imposibil să ai un impact rapid, altfel nu mai schimbau antrenorul. Antrenorul a fost schimbat dintr-un motiv și eu acum încerc să repar ce a fost greșit înainte”, a declarat el, săptămâna trecută.

„Cred că jucătorii au dat totul, au fost foarte organizați. N-am ce să le reproșez. Nici nu-i cunosc foarte bine, i-am antrenat câteva zile pe unii dintre ei, ca Gondiu sau Celar. Avem 4 atacanți care nu joacă, accidentați. Băieții au încercat. N-au fost multe ocazii”, și-a continuat tehnicianul tirada după eșecul suferit aseară în 16-imile Cupei României, 0-1 cu CS Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Titular în toate meciurile jucate de România la JO

În 2019 a ajuns la FC Viitorul, dar după un an a fost împrumutat de Chindia Tâgoviște, care în această vară l-a transferat definitiv. Evoluează pe postul de mijlocaș și a trecut pe la toate naționalele de juniori ale României: are 6 prezențe la U17, cinci la U19, 8 la U21 și șapte în echipa olimpică a țării noastre.

Fiul lui Cristi Dulca, născut în Coreea de Sud, a fost în lotul României care a participat la Jocurile Olimpice organizate anul acesta la Tokyo. El a fost titular în toate cele trei meciuri, fiind integralist cu Honduras (1-0), după care a fost înlocuit în minutul 78 de Ciobanu în eșecurile cu naționara țării lui natale (0-4) și remiza cu Noua Zeelandă (0-0).

ADVERTISEMENT