Sport

Dan Petrescu pune eșecurile CFR-ului în cârca unui fotbalist U21: „Nu am văzut o formă atât de slabă prin care să treacă un jucător”

Dan Petrescu pune eșecurile CFR-ului în cârca unui fotbalist U21, spunând că acesta trece printr-o formă foarte slabă din cariera sa.
09.05.2023 | 10:00
Dan Petrescu pune esecurile CFRului in carca unui fotbalist U21 Nu am vazut o forma atat de slaba prin care sa treaca un jucator
Dan Petrescu pune eșecurile CFR-ului în cârca unui fotbalist U21. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Claudiu Petrila este fotbalistul despre care a vorbit antrenorul campioanei României, acesta spunând că l-a pus pe toate posturile posibile, însă randamentul oferit de jucător nu a fost cel pe care l-a dorit.

Dan Petrescu pune eșecurile CFR-ului în cârca unui fotbalist U21

Dan Petrescu l-a criticat pe Claudiu Petrila, despre care a spus că trece prin cea mai slabă formă a carierei sale, având așteptări mult mai mari de la fotbalistul său, care nu a mai marcat din luna ianuarie.

ADVERTISEMENT

De altfel, Claudiu Petrila a strâns 54 de meciuri în toate competițiile pentru CFR Cluj, reușind să înscrie 3 goluri și să ofere 5 pase decisive, mult sub cifrele sale din sezoanele precedente.

„Pe Petrila l-am pus pe toate posturile, dar nu am văzut o formă atât de slabă prin care să treacă un jucător. Știe și el asta, că am vorbit mereu cu el. I-am dat o mulțime de șanse, chiar și atunci când se spunea că eu nu îi dau șanse”, a spus Dan Petrescu, la TV PrimaSport.

ADVERTISEMENT
  • 2.000.000 de euro este cota de piață a lui Claudiu Petrila, conform transfermarkt.com

„Normal că n-am vrut să plece Dugandzic!”

Dan Petrescu a continuat și a vorbit despre plecarea lui Marko Dugandzic, golgheterul din SuperLiga 1, la Rapid, explicând că el nu și-a dorit ca atacantul croat să o părăsească pe CFR Cluj, însă clubul a avut nevoie de bani.

„E normal să se ia decizii fără să se țină cont de ce părere am, pentru că nu eu dau banii. Dacă clubul a avut nevoie de bani, normal că nu aveam cum să mă opun.

ADVERTISEMENT

Rapid a cumpărat trei jucători de la CFR Cluj! Normal că n-am vrut să plece Dugandzic, pentru că eu l-am adus. Dar țineți cont că atunci când l-am adus el avea COVID și îi murise tatăl, trecea printr-o perioadă foarte grea în viață. Și după ce a plecat el, Debeljuh și-a rupt piciorul, că am avut și ghinion”, a continuat Dan Petrescu.

„Pe Yeboah eu l-am descoperit când nu-l știa nimeni. El încă e afectat de transferul ratat la Slavia Praga. El ajunsese acolo și i s-a spus că e accidentat, dar el nu e accidentat deloc.

ADVERTISEMENT

Au fost întârzieri cu banii, dar s-au rezolvat mereu, nimeni nu a plecat fără bani de la CFR. Eu m-am atașat de club, fiind de atâția ani aici, câștigând tot, sunt apropiat de patron. Clubul trebuie să meargă înainte, să se bată la trofee, să fie acolo sus! ”, a mai spus antrenorul campioanei României.

ADVERTISEMENT