Sport

Dan Petrescu și-a ieșit din minți înainte de CFR Cluj – FC Argeș: ”Nu poţi să ai ghinionul ăsta”. Video

Dan Petrescu a susținut o conferință de presă înaintea partidei CFR Cluj - FC Argeș și s-a arătat dezamăgit de faptul că vremea s-a stricat în Ardeal.
03.04.2022 | 19:31
Dan Petrescu sia iesit din minti inainte de CFR Cluj  FC Arges Nu poti sa ai ghinionul asta Video
ADVERTISEMENT

Campioana vine la acest joc după remiza anostă din deplasare cu Farul Constanța, dar are încă avantaj în clasamentul din Casa Pariurilor Liga 1 față de FCSB, principala contracandidată la titlu.

Ce l-a enervat pe Dan Petrescu înainte de CFR Cluj – FC Argeș

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Dan Petrescu a primit o veste bună înaintea partidei CFR Cluj – FC Argeș, din etapa a 3-a a play-off-ului, jucătorii și conducerea clubului ajungând la o înțelegere pentru eșalonarea datoriilor.

ADVERTISEMENT

Dar nici acest lucru nu este de ajuns pentru tehnician. Acesta este acum s-a supărat pe faptul că la Cluj a venit zăpada și gazonul arenei ”Dr. Constantin Rădulescu” ar putea fi afectat la întâlnirea cu piteștenii.

”Gazonul arată bine. Ne-am chinuit, n-am intrat pe el de atâta timp. Nu poţi să ai ghinionul ăsta să vină ninsoarea cu o zi înainte de meci, sincer. Şi acum trebuie să facem antrenamnet pe el, sper să nu îl stricăm pentru că chiar arată bine.

ADVERTISEMENT

În altă parte nu avem unde să ne antrenăm, pentru că nu găsim nocturnă la ora asta. Sper să nu îl stricăm. Chiar îmi doream un gazon foarte bun”, a declarat Petrescu la conferința de presă.

Defensiva piteștenilor îl sperie pe Dan Petrescu

Tehnicianul clujenilor a lăudat excesiv formația piteșteană, așa cum face aproape de fiecare dată cu adversarele CFR-ului, în ciuda faptului că elevii lui Andrei Prepeliță au început play-off-ul cu două înfrângeri.

ADVERTISEMENT

”FC Argeş, împreună cu FC Voluntari, sunt surprizele plăcute ale campionatului. Nu mă aşteptam, la începutul campionatului, ca ele să fie în play-off. E meritul antrenorului, al jucătorilor şi al tuturor de acolo.

Au făcut un campionat excelent. Să primeşti doar 22 de goluri în 30 de meciuri cred că e un record pentru o echipă ca FC Argeş. Au primit foarte puţine goluri şi cred că ăsta a fost secretul.

ADVERTISEMENT

În meciul cu FCSB numai ghinionul a făcut să piardă (n.r. – scor 2-3). Au făcut un meci excelent. E greu să îţi creezi ocazii contra lor, pentru că sunt organizaţi foarte bine”, a mai spus Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT