Sport

CFR Cluj forțează recuperarea lui Daniel Bîrligea la Marijana Kovacevic! Când speră Dan Petrescu să-l aibă la dispoziție. Exclusiv

Daniel Bîrligea s-a accidentat în victoria obținută de CFR Cluj cu Petrolul, iar FANATIK a aflat că oficialii clubului vor să-l recupereze într-un timp record.
01.03.2023 | 14:44
CFR Cluj forteaza recuperarea lui Daniel Birligea la Marijana Kovacevic Cand spera Dan Petrescu sal aiba la dispozitie Exclusiv
Daniel Bîrligea s-a accidentat în victoria obținută de CFR Cluj cu Petrolul, iar FANATIK a aflat că oficialii clubului vor să-l recupereze într-un timp record. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Atacantul a marcat un gol controversat în partida câștigată de campioană la Ploiești, scor 5-2, iar câteva minute mai târziu s-a întins pe gazon acuzând dureri la gamba piciorului stâng și nu a mai putut continua jocul.

Daniel Bîrligea, trimis de CFR Cluj la recuperare în Serbia

Daniel Bîrligea începuse să prindă tot mai mult echipa la CFR Cluj, dar această accidentare ar putea să-l scoată din ritm. Din informațiile FANATIK, șefii clubului vor ca jucătorul să se recupereze cât mai repede și au decis să-l trimită să se trateze în străinătate.

ADVERTISEMENT

Mai exact în Serbia, la celebrul “vraci” Marijana Kovacevic, acolo unde anterior s-au mai tratat Cristi Manea și Nana Boateng. Bîrligea a suferit o ruptură musculară de 15 cu 6,5 milimetri, dar se speră în minunile Marijanei.

De toată această problemă se va ocupa oficialul campioanei României, Bogdan Mara. FANATIK a aflat că Daniel Bîrligea va efectua cinci ședințe de terapie în Serbia și există speranța că va fi refăcut în 10 zile.

ADVERTISEMENT

Asta ar însemna că Dan Petrescu îl va avea la dispoziție pentru startul play-off-ului din SuperLiga, iar atacantul de 22 de ani nu va rata decât partidele cu UTA Arad, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Universitatea Cluj, ultimele din sezonul regulat.

Petrescu își pierde o soluție U21 pentru finalul sezonului regulat

Daniel Bîrligea este una dintre puținele soluții viabile pe care le are Dan Petrescu la îndemână pentru a acoperi regula jucătorului U21. După accidentarea lui, singurii fotbaliști care au mai prins minute și se încadrează pentru această regulă sunt atacantul Claudiu Petrila și portarul Răzvan Sava.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Daniel Bîrligea este o dublă lovitură pentru Dan Petrescu. După ce că se plângea de numărul mic de atacanți pe care îi are în lot, tehnicianul l-a mai pierdut și pe Cephas Malele, jucător venit sub formă de împrumut de la Al Tai.

FANATIK a aflat că elvețianul s-a supărat pentru că CFR Cluj a decis să nu îi prelungească înțelegerea, dar și pentru că fanii campioanei României l-au jignit pe rețelele de socializare după meciul de pe teren propriu cu Lazio, scor 0-0, și a plecat de la echipă.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a confirmat faptul că Malele a lipsit de la antrenament și dezvăluit la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI că a aflat de la un apropiat al jucătorului că acesta are probleme de familie.

ADVERTISEMENT
Tags: