Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu a anunțat o nouă țintă a Rapidului în mercato. „Un mijlocaș croat de mare valoare” Trimite avion privat!

Dan Șucu vrea cu orice preț să întărească echipa în pauza competițională. Rapid a descoperit un croat de valoare și este pregătită să facă orice pentru a-l aduce în Giulești.
18.12.2023 | 12:56
Dan Sucu a anuntat o noua tinta a Rapidului in mercato Un mijlocas croat de mare valoare Trimite avion privat
AVION PRIVAT TRIMIS pentru INCA UN TRANSFER la Rapid ANUNTUL lui Dan Sucu. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Dan Șucu continuă vânătoarea de jucători în această iarnă. Patronul Rapidului a pus ochii pe un croat ce joacă pe postul de mijlocaș și vrea să trimită un avion privat pentru a rezolva mutarea cât mai repede. Trupa lui Bergodi are nevoie de întăriri serioase pentru a putea ține pasul cu locurile fruntașe. Giuleștenii nu au mai bătut pe nimeni de 6 meciuri.

Dan Șucu a pus ochii pe un nou jucător

“Am anunțat ce era de anunțat în zona de transferuri. Nu vreau să mai fac speculații. Nu mai insistați. Vrem să închidem cât mai repede țintele pe care le avem. O să vă mai spun doar că avem în vizor un fotbalist foarte bun, croat, de mare valoare.

ADVERTISEMENT

Joacă pe postul de mijlocaș, dar nu pot să vă dau nici echipă nici nume deoarece este o concurență acerbă în fotbalul românesc și mondial pentru jucători de valoare”, a declarat Dan Șucu în exclusivitate pentru FANATIK SUPERLIGA.

Printre jucătorii cărora li se îndreaptă atenția se află și Tudor Băluță, actualmente la campioana Farul. Evident, strategia Rapidului vizează compensarea absențelor notabile din prima parte a sezonului, iar Băluță, cu experiența sa de la Farul, reprezintă o achiziție dorită pentru a aduce echilibrul și calitatea necesare în echipă.

ADVERTISEMENT

După un final de an în care Rapid a fost măcinată de accidentări, conducerea clubului dorește să evite această problemă în viitor și să se asigure că echipa are adâncimea necesară în lot pentru a face față provocărilor viitoare.

Florent Hasani, unul din pariurile lui Șucu

Un alt transfer anunțat a fost cel al atacantului Florent Hasani, golgheterul din campionatul Albaniei. Cu această mutare, Rapidul și-a exprimat intenția de a aduce în echipă un jucător prolific în atac, capabil să contribuie semnificativ la construirea acțiunilor ofensive.

ADVERTISEMENT

Urmează să fie confirmate și alte mutări spectaculoase, iar printre acestea se numără Borisav Burmaz, jucător legitimat la Vozdovac în Serbia. Interesul pentru Burmaz indică dorința Rapidului de a-și întări linia ofensivă și de a aduce un jucător cu experiență internațională.

“Pot doar să spun că vom întări Rapidul, vom aduce jucători cu adevărat importanți care să facă diferența și să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Momentan nu este nimic concret, când va fi vom anunța oficial când vor semna contractele cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Colegii mei, în frunte cu președintele Daniel Niculae, lucrează zi și noapte pentru a aduce fotbaliști de valoare la Rapid, pentru a-i face fericiți pe fantasticii noștri fani”, a completat Dan Șucu.

“Chiar domnul Șucu și-a manifestat susținerea pentru președintele Niculae și domnul Sandu de la departamentul de scouting. A spus că dacă este nevoie să meargă să discute  față în față cu jucătorul le pune un avion privat la dispoziție”, a declarat Robert Niță.

FANATIK SUPERLIGA este în fiecare luni, marți și vineri pe FANATIK.RO. Emisiunea este live de la 10:30 și se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Rapid pregateste inca un transfer

ADVERTISEMENT