Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Lista de transferuri a lui Dan Șucu. Încă un jucător de la Farul la Rapid: „Ni-l dorim!”

Dan Șucu a anunțat la FANATIK SuperLiga ce jucători dorește la Rapid în această iarnă, iar printre ei se află și Tudor Băluță, de la campioana Farul.
17.12.2023 | 13:03
Lista de transferuri a lui Dan Sucu Inca un jucator de la Farul la Rapid Nil dorim
După Borza, Rapid vrea să-l ia de la Farul și pe Tudor Băluță. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Chiar dacă trece printr-o perioadă extrem de proastă din punctul de vedere al rezultatelor, fiind fără victorie de la meciul cu FCSB din ultima etapă a turului din sezonul regular, Rapidul încă mai speră la titlu. Și pentru asta, conducătorii grupării giuleștene sunt dispuși să facă eforturi financiare pe măsură pentru a întări serios lotul în pauza de iarnă.

Dan Șucu, anunț despre transferul lui Tudor Băluță de la Farul: „Ni-l dorim!”

Rapidul a terminat în genunchi anul în SuperLiga, iar unul dintre principalele motive a fost absența unor jucători esențiali în prima parte a campionatului, care i-au lipsit lui Cristiano Bergodi în ultimele partide din cauza unor accidentări grave. De aceea, șefii din Giulești vor să-și ia toate măsurile în mercato-ul din iarnă și să aducă jucători de valoare, care să-i ajute să-și îndeplinească obiectivele.

ADVERTISEMENT

Deja a fost anunțat transferul atacantului Florent Hasani, golgheterul sezonului trecujt din campionatul Albaniei, și urmează alte mutări spectaculoase. Următorul pe listă este Borisav Burmaz, legitimat la Vozdovac în Serbia, iar alte două ținte sunt Tudor Băluță și Ermal Krasniqi.

Despre Băluță, FANATIK v-a informat în exclusivitate în urmă cu mai bine de o săptămână, iar Dan Șucu a confirmat acum că negociază cu Gică Hagi pentru transferul internaționalului român.

ADVERTISEMENT

„Pot să vă confirm în mod oficial că ni-l dorim pe Băluță de la Farul. Un jucător cu un potențial uriaș, care să ne ajute să ne îndeplinim obiectivele. Nu mă întrebați de sume, nu mă întrebați de negocieri, știți că îmi place să vorbesc cât mai puțin.

Ne interesează Krasniqi și Băluță, nu înseamnă însă automat că aceștia vor veni la Rapid. Există un întreg proces de negociere cu cluburile și jucătorii. Vom vedea dacă aceste transferuri se vor concretiza… Noi ne dorim.

ADVERTISEMENT

Vrem foarte mult să ajutăm și echipa națională, vrem foarte mult jucători care să fie și eligibili pentru domnul Edi Iordănescu, astfel încât Rapidul să ajute echipa națională cu fotbaliști importanți, care să pună umărul pentru o performnață la Euro. Tipul acesta de jucători ne interesează, tineri cu potențial…”, a declarat Dan Șucu în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Vivi Răchită despre Tudor Băluță: „Noul Gică Popescu”

Eventualul transfer al lui Tudor Băluță ar reprezenta o adevărată lovitură pentru Rapid în opinia lui Vivi Răchită, analistul FANATIK SUPERLIGA având numai cuvinte de laudă la adresa mijlocașului campioanei Farul.

ADVERTISEMENT

„Jucători buni, și Băluță și Krasniqi. Mie Băluță mereu mi-a plăcut, de când era la echipa aceea a lui Mirel Rădoi. E un jucător pe care eu îl vedeam noul Gică Popescu. Și fizic, și ca traioectorie. Dar uite că a avut probleme, accidentări, au fost și ceva transferuri care nu i-au ieșit, nu  a jucat mult timp…

Acum iar este accidentat. Și Farul lui Hagi suferă, pentru că nu este nici Băluță, nu este nici Nedelcu, doi jucători pe care Gică ar fi trebuit să-i aibă în echipă. Eu cred că Rapidul face o afacere bună dacă reușește să-l ia pe Băluță. Dar nu știu cum și în ce condiții îi va da drumul Hagi.

Știu că și Gică îl place foarte mult pe Băluță, îi spunea la un moment dat «Profesorul». E transfer tare pentru Rapid dacă îl face. E al doilea după Borza.

Dacă Rapidul își recuperează jucătorii accidentați, dacă vine și Băluță, se poate bate la titlu. Titlul se va decide în play-off. Până atunci se joacă, și dacă FCSB intră cu zece puncte avans… Se înjumătățesc, se fac cinci puncte. Și titlul se va decide acolo, fiecare cu fiecare”,  a spus Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, cea mai bună emisiune sportivă din România, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, numai pe FANATIK.RO. De la 17:30, în aceleași zile, e disponibilă și premiera, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Lista DE TRANSFERURI a lui Dan Sucu | Inca un jucator de la Farul la Rapid

ADVERTISEMENT