Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Dan Șucu, declarații uluitoare despre arbitraj după Craiova – Rapid 1-1. „Au fost meciuri în care noi am fost avantajați”

Dan Şucu a avut un discurs surprinzător după ce Rapid a fost dezavantajată de arbitraj la Craiova. Patronul giuleştenilor a vorbit pentru FANATIK despre acest subiect.
05.03.2024 | 12:18
Dan Sucu declaratii uluitoare despre arbitraj dupa Craiova  Rapid 11 Au fost meciuri in care noi am fost avantajati
Dan Șucu, declarații uluitoare despre arbitraj după Craiova – Rapid 1-1. „Au fost meciuri în care noi am fost avantajați”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a pierdut două puncte importante în lupta pentru titlu pe terenul Universităţii Craiova. Meciul s-a încheiat 1-1, dar giuleştenii s-au plâns de arbitraj, spunând că au avut două penalty-uri neacordate.

Dan Șucu, declarații uluitoare despre arbitraj după Craiova – Rapid 1-1: “Sunt două penalty-uri evidente, dar nu o să mă vedeţi pe mine că intru în prea multe amănunte”

Dan Şucu a avut un discurs surprinzător despre arbitraj şi a declarat pentru FANATIK că poate au fost şi meciuri în care Rapid a fost avantajată de arbitraj, iar celorlalte echipe nu le-a căzut bine:

ADVERTISEMENT

„În febra meciului, nu poţi să ai o părere clară pentru că rişti să fii subiectiv. Am văzut apoi la televizor tot ce au spus marii arbitri, la televizor, am citit şi pe site-urile de specialitate.

S-a conturat ideea clară că am avut două penalty-uri pe care brigada de arbitri nu le-a acordat Rapidului. Sunt două penalty-uri evidente, dar nu o să mă vedeţi pe mine că intru în prea multe amănunte, nu este de competenţa mea.

ADVERTISEMENT

Nu vreau să intru în probleme tehnice, nu am specializarea necesară, iar eu în calitate de patron trebuie să mă ocup de altceva, în niciun caz să duc războaie în numele clubului Rapid cu arbitri.

“Au fost alte meciuri în care, poate, noi am fost avantajaţi, în care deciziile de arbitraj au fost în favoarea noastră”

Au fost alte meciuri în care, poate, noi am fost avantajaţi, în care deciziile de arbitraj au fost în favoarea noastră, iar adversarilor nu le-a picat bine. În niciun caz nu mă apuc acum să fac un caz din asta.

ADVERTISEMENT

V-am spus, asta este balanţa, ăsta este fotbalul, un joc viu în care se pot întâmpla multe. Poate şi noi am fost avantajaţi la un anumit moment. A venit şi seara de ieri, când clar am fost dezavantajaţi, dar ăsta este fotbalul, mergem mai departe.

Evident, dacă am fi marcat, erau şanse să câştigăm partida, dar nu vreau să ne uităm înapoi şi nu vreau să intru în detalii, n-o să mă auziţi că o să critic arbitri. Politica Rapidului n-a fost niciodată de a avea ieşiri permanent împotriva arbitrajului, de a critica permanent arbitrajul, din contră.

ADVERTISEMENT

“Rapid nu va avea niciodată probleme cu arbitrajul, sau cel puţin aşa sper”

Noi respectăm arbitri, sunt şi ei oameni până la urmă. Toţi avem zile mai bune sau mai puţin bune. Din acest punct de vedere, Rapid nu va avea niciodată probleme cu arbitrajul, sau cel puţin aşa sper.

Trebuie să ne vedem de fotbal, de întărirea echipei, de fanii noştri şi să nu ieşim toată ziua să criticăm arbitrajul. Repet, ce-a fost a fost, mergem mai departe, Rapidul trebuie să îşi continue parcursul spre performanţă”, a spus Dan Şucu pentru FANATIK.

Dan Șucu, declarații uluitoare despre arbitraj după Craiova – Rapid 1-1

ADVERTISEMENT
Tags: