Sport

Dan Şucu, despre plecarea intempestivă a lui Mutu: “Normal că e deranjant!”

Dan Șucu a vorbit despre plecarea neașteptată a lui Adrian Mutu de la Rapid. Patronul giuleștenilor a recunoscut că situația a fost deranjantă.
04.10.2023 | 11:26
Dan Sucu despre plecarea intempestiva a lui Mutu Normal ca e deranjant
Dan Șucu s-a simțit deranjat de plecarea lui Adrian Mutu de la Rapid. Foto: FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Mutu a părăsit-o în această vară pe Rapid pentru a merge la Neftchi Baku, în Azerbaidjan. Plecarea antrenorului de pe banca giuleștenilor a surprins pe toată lumea. Dan Șucu a recunoscut că nu avea cum să negocieze cu Mutu pentru că azerii îi oferiseră un contract mult mai mare.

Dan Şucu, despre plecarea intempestivă a lui Mutu: “Normal că e deranjant!”

Adrian Mutu a plecat de la Rapid în vară, la scurt timp după ce „Briliantul” s-a întors cu delegația „alb-vișinie” din cantonament. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că italianul Cristiano Bergodi îi va lua locul lui Mutu la Rapid.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu a recunoscut că astfel de plecări sunt deranjante, însă acționarul majoritar de la Rapid a precizat că nu avea cum să concureze cu salariul mult mai mare pus la bătaie de Neftchi Baku. „Din punctul meu de vedere, e ușor să vorbești: ‘Mă trădează ăla’.

E ușor când tu ești relaxat economic să spui: ‘Bă, de ce mă trădează ăla?’. El are o presiune economică destul de mare şi are o vârstă la care trebuie să performeze și merge undeva la un salariu mai mare de cinci-șase ori. Nu mai ai ce negocia.  

ADVERTISEMENT

Poate reușeam să negociem ceva, dar când merge undeva de cinci-șase ori mai mult, nu mai ce să negociezi. Sigur că te încurcă, sigur că te deranjează, dar probleme de genul acesta în afaceri ai zilnic. Problemele de acest gen sunt zilnice. Dacă m-ar deranja fiecare problemă de genul respectiv, unde aș ajunge?”, a declarat Dan Șucu, la SUFLET DE RAPIDIST.

Cum își gestionează timpul Dan Șucu: „Ăsta e adevărul”

Dan Șucu reușește să facă față tuturor sarcinilor prin delegare. Patronul Rapidului a dezvăluit că interesul propriu trebuie să devină interesul unui număr cât mai mare de oameni corecți. „Noi avem 2.500 de colegi.

ADVERTISEMENT

Dacă ne-am gândi la fiecare persoană care s-a comportat altfel față de cum ne-am fi așteptat pe unde aș ajunge, dacă m-ar deranja fiecare lucru în parte? Problemele sunt acolo ca să le rezolvi. 

(n.r. cum vă împărțiți timpul?) Prin delegare. Printr-o delegare de responsabilitate și prin capacitatea de a crea o aliniere de interese. Sună a limbă de lemn, dar ăsta e adevărul.

ADVERTISEMENT

Tu trebuie să creezi o linie de interese astfel încât să poți să transformi din interesul tău în interesul unui număr cât mai mare de oameni competenți și cinstiți”, a mai spus Dan Șucu.

Pariul lui Dan Șucu: „Deocamdată nu suntem învingători”

Odată cu venirea lui Dan Șucu în postura de acționar majoritar, Rapid se poate lăuda cu o bază economică promițătoare pentru performanță. Dan Șucu a tras un semnal de alarmă și a precizat că, deocamdată, din punct de vedere sportiv, giuleștenii nu au atins culmile succesului.

„E un pariu personal pentru că din punctul ăsta de vedere zona economică favorabilă trebuie să conducă mai departe la o zonă sportivă prevalentă. Tu trebuie să fii învingător. Deocamdată nu suntem învingători. Înseamnă că teoriile mele nu sunt deocamdată câștigătoare”, a încheiat Dan Șucu.

SUFLET DE RAPIDIST se vede LIVE în fiecare marți, ora 13:30, după FANATIK SUPERLIGA. Emisiunea poate fi urmărită în premieră pe canalul de Youtube FANATIK și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare joi, de la ora 10:30.

S-a simțit trădat Dan Șucu după plecarea lui Mutu?: „Normal că e deranjant!"

ADVERTISEMENT