Sport

Horațiu Moldovan a anunțat când va pleca de la Rapid: „Mă gândesc și la mine”. Ce a spus despre Șucu și Angelescu

Horațiu Moldovan a vorbit despre un posibil transfer și a anunțat când va pleca de la Rapid. Portarul naționalei i-a lăudat pe Dan Șucu și Victor Angelescu.
03.01.2024 | 11:18
Horatiu Moldovan a anuntat cand va pleca de la Rapid Ma gandesc si la mine Ce a spus despre Sucu si Angelescu
Horatiu Moldovan a vorbit despre plecarea de la Rapid. Foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan ar putea să o părăsească pe Rapid în perioada de transferuri din iarnă. Deși mai are contract până în iunie 2025, portarul giuleștenilor va pleca dacă va fi plătită clauza de reziliere de peste 800.000 de euro. Fotbalistul în vârstă de 25 de ani nu se va uita în spate, dacă va primi o ofertă de nerefuzat.

Horațiu Moldovan a anunțat când va pleca de la Rapid: „Dacă va veni o ofertă de nerefuzat”

Așa cum a declarat în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA, Horațiu Moldovan este gata de plecarea de la Rapid. Prezent la reunire, portarul giuleștenilor a vorbit despre posibilitatea de a părăsi formația finanțată de Dan Șucu și Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT

„Sper să fie un an mult mai bun decât 2023, care oricum a fost cel mai bun an din carieră. Sper să fiu sănătos. Nu am stat să am tratative. Nu a fost nicio discuţie cu conducerea clubului. Am o relaţie foarte bună cu cei de la Rapid.

Faţă de domnul Şucu nu am niciun reproş. E cel mai corect om pe care l-am întâlnit până acum. Faţă de domnul Angelescu am cel mai mare respect. Mi-a întins o mână când probabil că nimeni nu mai credea în mine.

ADVERTISEMENT

Nu pot să mă cert niciodată cu clubul Rapid. E perioada de transferuri, dacă va veni o ofertă de nerefuzat, voi face pasul”, a declarat Horațiu Moldovan.

Horațiu Moldovan, ambiții mari la Rapid: „Sper să câştigăm titlul. Îi respect pe suporteri”

Deși este pregătit să plece, Horațiu Moldovan nu exclude posibilitatea de a rămâne jucătorul Rapidului cel puțin până în vară. Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, este convins că portarul va pleca 100% în vară din Giulești.

ADVERTISEMENT

„Mi-e gândul doar la Rapid, nu sunt disperat să plec. Mă gândesc şi la EURO. Nu poate nici Neuer condiţii să fie titular. Şi aici am o concurenţă bună cu Drăghia. Sunt aici, mă bucur că am venit la reunire.

Mă bucur că am ajuns la EURO, nu mă ţine pe loc. Sunt mândru că sunt român. Dacă vine o ofertă foarte bună, mă gândesc şi la EURO, dar şi la mine. O ofertă foarte bună înseamnă un campionat foarte bun din Europa.

ADVERTISEMENT

Sper să câştigăm titlul. Am mare respect faţă de suporterii rapidişti. Ne bucurăm că sunt alături de noi şi sper la final să arătăm că suntem de neclintit”, a spus Moldovan.

ADVERTISEMENT