Sport

Dan Șucu, gest special chiar înainte de Rapid – CFR Cluj 1-4. Întreaga comunitate i-a mulțumit: “Ne-am bucurat să fim parte din acest proiect”

Dan Şucu a făcut un gest special faţă de comunitatea din Oneşti. Compania Mobexpert a sponsorizat modernizarea bibliotecii din Oneşti.
07.04.2024 | 13:02
Dan Sucu gest special chiar inainte de Rapid  CFR Cluj 14 Intreaga comunitate ia multumit Neam bucurat sa fim parte din acest proiect
Dan Șucu, gest special chiar înainte de Rapid - CFR Cluj 1-4. Întreaga comunitate i-a mulțumit: "Ne-am bucurat să fim parte din acest proiect". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul Rapidului, Dan Şucu, a plecat dezamăgit de la stadionul Giuleşti după Rapid – CFR Cluj 1-4, meci care pune capăt oricărei speranţe de titlu ale giuleştenilor, care se află la 10 puncte de liderul FCSB, cu un meci în plus disputat.

Dan Șucu, gest special chiar înainte de Rapid – CFR Cluj 1-4

Dan Şucu este implicat în multe proiecte din afara fotbalului, compania Mobexpert, controlată de patronul Rapidului, fiind unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de mobilier din România.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a făcut un gest special faţă de comunitatea din Oneşti, iar prin compania sa, şi-a asumat o parte a procesului de modernizare a Biblioteci Municipale “Radu Rosetti” din localitate, care a trecut printr-un amplu proces de refacere, conform publicaţiei locale unupetrotus.ro.

A fost un proiect cu fonduri europene nerambursabile, cofinanţat de la bugetul local şi la bugetul judeţean. Mobilierul cu care a fost dotată biblioteca din Oneşti a fost produs de Mobexpert, compania deţinută de Dan Şucu:

ADVERTISEMENT

“Considerăm că implicarea activă în educația tinerelor generații este imperios necesară pentru un viitor strălucit. Din acest motiv, împreună cu colegii noștri din cadrul departamentului Vânzări Directe Pipera, ne-am bucurat să fim parte din modernizarea Bibliotecii Municipale din Onești «Radu Rosetti»”.

Proiectul a propus amenajarea bibliotecii atât din punct de vedere funcţional, cât şi estetic. Prin această iniţiativă se doreşte stimularea apetitului tinerilor pentru studiu şi pentru lectură.

ADVERTISEMENT

Într-un comunicat emis de Mobexpert, se arată că pentru amenajarea bibliotecii au fost folosite atât produse din zona Office, cât şi piese de mobilier de confort pentru cei care vor să citească în bibliotecă. Astfel, biblioteca din Oneşti a devenit una dintre cele mai moderne din România.

VEZI VIDEO: 

Rapid a ieşit din lupta pentru titlu

În ceea ce priveşte fotbalul, lucrurile sunt mai complicate pentru Dan Şucu. Rapidul a intrat în cursa pentru titlu la finalul sezonului regulat, când se afla la patru puncte de liderul FCSB, dar trei înfrângeri în primele trei etape de play-off au dinamitat şansele giuleştenilor:

ADVERTISEMENT

„Sunt convins că toți rapidiștii sunt extrem de dezamăgiți. Prea mulți băieți de treabă în club și prea puțină fermitate. Avem de lucru! Nu vorbim la cald (n.r. despre demiterea lui Bergodi)”, a spus Dan Şucu la ieşirea de pe stadion.

ADVERTISEMENT
Tags: