Sport

Dan Șucu, imaginea deznădejdei după Rapid – Sepsi 0-1. A rămas încremenit în lojă

Dan Șucu a trăit o nouă dezamăgire cruntă în Giulești la meciul Rapid - Sepsi 0-1, iar la finalul jocului a rămas stană de piatră în lojă.
15.04.2024 | 23:25
Dan Sucu imaginea deznadejdei dupa Rapid  Sepsi 01 A ramas incremenit in loja
Dan Șucu a trăit o nouă dezamăgire cruntă în Giulești la meciul Rapid - Sepsi 0-1, iar la finalul jocului a rămas stană de piatră în lojă. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După o nouă prestație modestă, giuleștenii au suferit a patra înfrângere din tot atâtea partide disputate în play-off. Unicul gol a fost reușit în minutele de prelungire de Gabriel Debeljuh, care a profitat de somnolența defensivei lui Cristiano Bergodi.

Dan Șucu, siderat de eșecul din Rapid – Sepsi 0-1

Finalul întâlnirii Rapid – Sepsi 0-1, din etapa a 4-a play-off-ului din SuperLiga, a fost de coșmar pentru acționarul majoritar al ”vișiniilor”. Dan Șucu a rămas încremenit în lojă după ultimul fluier al arbitrului Florin Andrei.

ADVERTISEMENT

Omul cu banii din Giulești a fost șocat de întorsătura pe care a luat-o situația la echipa sa odată cu începerea play-off-ului. Fără punct câștigat, trupa lui Bergodi a ieșit mai întâi din lupta la titlu, iar acum e greu să se mai gândească și la podium.

Pentru Dan Șucu a fost prea mult, iar finalul meciului l-a găsit împietrit în tribuna oficială, alături de soția sa. El a rămas minute bune acolo, uitându-se în gol către teren. Rămâne de văzut ce decizii va lua omul de afaceri după acest nou eșec, dar scaunul lui Bergodi se clatină serios.

ADVERTISEMENT

S-a scandat demisia în Giulești

Finalul meciului din Giulești i-a găsit pe suporterii Rapidului cerându-i demisia antrenorului Cristiano Bergodi, dar și președintelui Daniel Niculae. Cei doi sunt considerați principalii vinovați pentru rezultatele modeste din play-off.

După fluierul final, niciun jucător nu a mers la Cristiano Bergodi, acesta fiind lăsat singur de către elevii săi. Totodată, niciun rapidist nu a mai mers să discute cu galeria, așa cum aceștia procedau la finalul jocurilor de pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

În prima repriză a partidei din Giulești, suporterii au afișat un mesaj de susținere pentru Liviu Ungurean, liderul galeriei acuzat de formarea unui grup infracțional organizat prin care erau introduse materiale pirotehnice pe stadion.

Banner-ul afișat conținea un text scris incorect în limba engleză, iar greșeala gramaticală a atras atenția celor prezenți în tribune la duelul pierdut de Rapid în fața lui Sepsi, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

Suporterii rapidiști au avut o surpriză înaintea meciului pe care echipa lor favorită îl dispută în Giulești cu Sepsi. Trei dintre jucătorii importanți ai clubului nu au fost incluși de Cristiano Bergodi în lot.

ADVERTISEMENT