Sport

Dan Șucu, în relații bune cu Neluțu Varga: „Da, m-am împăcat cu el!”. Cum a comentat apropierea patronului CFR-ului față de fanii Rapidului

Dan Șucu a dezvăluit că s-a împăcat cu Neluțu Varga, după replicile tăioase pe care și le-au dat în vară, comentând și apropierea patronului CFR-ului față de fanii Rapidului.
23.02.2023 | 09:21
Dan Sucu in relatii bune cu Nelutu Varga Da mam impacat cu el Cum a comentat apropierea patronului CFRului fata de fanii Rapidului
Dan Șucu, în relații bune cu Neluțu Varga. Sursă foto: Facebook/Gigi Răducan
ADVERTISEMENT

Acționarul Rapidului consideră că Neluțu Varga nu trebuia să se afișeze public cu liderii de galerie ai Rapidului, explicând motivul pentru care vede o problemă în ceea ce s-a întâmplat. Totodată, a comentat și fotografia făcută de Neluțu Varga alături de Marcel Ciolacu, Sorin Grindeanu și Vasile Dîncu la meciul dintre Lazio și CFR Cluj.

Dan Șucu, în relații bune cu Neluțu Varga

Dan Șucu a anunțat că s-a împăcat cu Neluțu Varga, însă a comentat apropierea patronului campioanei României de liderii de galerie ai Rapidului. Acesta nu a vrut să comenteze scandalul produs la handbaș dintre fanii giuleșteni și Cristina Neagu:

ADVERTISEMENT

„Am văzut câteva articole, nu știu mai multe despre aceste lucruri. Chiar mă miră, pentru că am văzut o groază de articole care lăudau galeria Rapidului, care făceau curat după ei când au fost într-o deplasare. Culmea că știu că lor le plăcea foarte mult să meargă la meciurile de handbal ale echipei”.

„Am fost uimit să-l văd pe Neluțu alături de fanii Rapidului. După care am fost și bucuros să mă întâlnesc cu dânsul la Cluj. Nu știam că suntem certați, dar ne-am împăcat, poftim, ca să fiu pe înțelesul tuturor.

ADVERTISEMENT

Nu mi s-a părut neapărat în regulă, chiar dacă ai o relație apropiată cu cineva, nu trebuie să o faci publică.  E o problemă totuși și pentru votanții lor. Eu am văzut puțin diferit, poate dânșii așa au considerat că îi ajută.

Dânșii au considerat probabil că e un prestigiu că sunt apropiați și de patronii unui alt club, care ne este până la urmă concurent direct. E cel mai mare concurent al nostru din campionatul României, fiind campionii ultimelor cinci ediții”, a mai spus Dan Șucu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Am văzut și pozele de la Roma!”

„Am văzut și pozele de la Roma. Cum să cataloghez imaginile. Din punctul meu de vedere, consider că și politicienilor ar trebui să le placă fotbalul. Domnul Grindeanu e până la urmă ministrul al celor la care plătim noi stadionul. Mi s-ar părea chiar anormal să nu vină și la noi pe stadion.

Chiar nu cred că e un statement și sper să nu fie cineva slab de înger și să se lase impresionat de aceste poze, crezând că e un statement. Eu văd patru bărbați care se uită la un meci și chiar mi-ar plăcea să îi văd și la meciurile Rapidului în viitor și o să le fac o invitație zilele următoare”, a continuat Dan Șucu.

ADVERTISEMENT

„N-am avut niciodată percepția această. Să vedem, intrăm în play-off și vedem. Am tot auzit că CFR-ul a fost avantajată în alți ani, dar anul ăsta am văzut că a fost un sezon normal, adică au fost și avantajați și dezavantajați”, a mai spus acționarul Rapidului.

ADVERTISEMENT