Sport

Exclusiv. Dumitru Dragomir aruncă o nouă bombă: ”Vasile Dâncu e cel care conduce Federația, nu Burleanu! Să credeți voi că nu e ajutat Neluțu Varga și CFR-ul!”. Video

Dumitru Dragomir a venit cu o veste uluitoare la ”Profețiile lui Mitică” și a dezvăluit că de fapt FRF este condusă de Vasile Dâncu, nu de Răzvan Burleanu.
20.02.2023 | 16:05
Exclusiv Dumitru Dragomir arunca o noua bomba Vasile Dancu e cel care conduce Federatia nu Burleanu Sa credeti voi ca nu e ajutat Nelutu Varga si CFRul Video
Conform spuselor lui Dumitru Dragomir, adevăratul șef al FRF ar fi Vasile Dâncu și nu Răzvan Burleanu. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu de puține ori s-a spus că actualul șef de la Casa Fotbalului a ajuns în funcție datorită politicului, fostul portar Florin Prunea susținând că doar Dâncu sau președintele țării îl pot înlătura din fruntea FRF.

Dragomir susține că FRF este condusă de Vasile Dâncu, nu de Răzvan Burleanu

Într-o nouă ediție a emisiunii ”Profețiile lui Mitică”, Dumitru Dragomir a vorbit despre influența puternică pe care omul politic Vasile Dâncu o are asupra președintelui FRF, Răzvan Burleanu.

ADVERTISEMENT

”Grupul de la Cluj este foarte puternic, nu că CFR e a PSD-ului. Ce că a fost și Ciolacu? L-au invitat și pe Ciolacu, foarte bine. Ce noi nu invitam la echipa națională? Îi invitam pe toți, pe majoritatea. Dacă grupul de la Cluj nu se bagă în fotbal înseamnă că sunt niște fraieri. Cum să nu se bage?

Păi Dâncu, nu el conduce federația? O conduce Dragomir? Burleanu e Dâncu. E o părticică din Dâncu. Crezi că Dâncu a fost întâmplător în străinătate cu ei acum? Dâncu i-a invitat pe Ciolacu și pe ceilalți oameni politici. Este puternic Vasile Dâncu, cu toate că i s-a mai luat din putere de când a fost schimbat de la Ministerul Apărării”, a declarat Dragomir.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

Cum e ajutat Neluțu Varga de oamenii politici de la Cluj

Întrebat de moderatorul Horia Ivanovici de ce nu este ajutat Neluțu Varga să facă o echipă și mai puternică la CFR Cluj, dacă Vasile Dâncu tot are o așa mare influență în fotbalul românesc, fostul președinte al LPF a dezvăluit că patronul campioanei beneficiază de foarte mult ajutor.

”Să crezi tu că nu sunt ajutați, că Varga nu e ajutat. Banii sunt ai lui Varga, dar e ajutat în afaceri, ajutat în altele. Boc e băiat deștept acolo, Rus la fel. Boc nu are bani să facă o echipă bună la U Cluj. O echipă se face cu mulți bani. Varga e de 10 ani la CFR și de asta a băgat 40 de milioane.

ADVERTISEMENT

Am văzut niște comentarii vis-a-vis de ce a spus Petrescu că îi trebuie jucători de valoare. Dacă cel mai bun jucător al nostru a dat 200.000 de euro pe el, pe Krasniqi, iar cel mai prost plătit de la Lazio costă trei milioane de euro, cât lotul CFR-ului, păi suntem sănătoși la cap? Să nu înțelegem fenomenul? S-a terminat vremea haiduciei, ăsta este un business, bagi 10 milioane, pierzi 5. Bagi 50, pierzi 25. Bagi 100, pierzi 50.

Dar este o discrepanță nemaiîntâlnită pe pământul ăsta între fotbalul de afară și fotbalul nostru. De exemplu, o echipă de primă ligă în primele 7 locuri, cum este Ploieștiul, se vinde cu 2,5 milioane de euro. O echipă în Anglia, Manchester, care este la fel cum e Petrolul în România, se vinde cu 7 miliarde. Și noi vrem să-i batem. Suntem nebuni?”, a mai spus Dragomir, la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Nu uitați: puteți urmări Fanatik SuperLiga în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30, pe toate căile de comunicare „fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK.RO și pagina de Facebook FANATIK  la canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați contul FANATIK de Twitch.

ADVERTISEMENT