Sport

Dan Șucu, la ora dezvăluirilor. „Îmi cam place să fiu cel mai bun. Eu și Rapid nu ne gândim la locul 2”

Dan Șucu a dezvăluit la emisiunea „Suflet de Rapidist” că nu se gândește la locul 2, pentru că mereu în viață i-a plăcut să fie cel mai bun.
14.03.2024 | 15:23
Dan Sucu la ora dezvaluirilor Imi cam place sa fiu cel mai bun Eu si Rapid nu ne gandim la locul 2
Dan Șucu nu se gândește decât la locul 1. foto: hepta
ADVERTISEMENT

Dan Șucu, patronul Rapidului, este un om care mereu a vrut să fie primul în toate domeniile în care activează, iar fotbalul nu putea face excepție. Chiar dacă formația lui Bergodi a intrat în play-off de pe locul 2, la o distanță de 4 puncte față de liderul FCSB, Șucu se gândește în permanență la titlul de campion în SuperLiga, deși e conștient că „războiul” va fi unul foarte greu.

Dezvăluirile lui Dan Șucu: „Rapid nu se gândește la locul 2!”

Pentru a-și îndeplini visul de a deveni campion al României, Dan Șucu e gata să le ofere bonusuri generoase jucătorilor de la Rapid, așa cum a făcut-o și după derby-ul câștigat categoric cu 4-0 contra liderului FCSB. Totuși, el e conștient că lupta va fi una crâncenă și nu vrea să pună o presiune inutilă asupra echipei, susținând că titlul nu este o obsesie.

ADVERTISEMENT

„Ați spus că nu v-ați dori ca eventuala ratare a obiectivului să devină o piatră de moară de gâtul clubului, dar nici câștigarea campionatului să nu devină o obsesie”, a deschis discuția cu Dan Șucu moderatorul Robert Niță la SUFLET DE RAPIDIST, emisiune pe care o puteți urmări LIVE în fiecare marți, de la 13:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Dumnezeu a fost bun cu mine și mi-a dat posibilitatea să fiu pe primul loc destul de mult timp. Fie că a fost la școală, fie că a fost vorba de afaceri sau oriunde, mi-a dat de multe ori ocazia să fiu pe primul loc. Îmi cam place să fiu pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Că o perioadă, având în vedere că ești oarecum începător acum, că reîncepi ceva, ai putea să nu fii acolo, e de înțeles. Dar nu pe o perioadă lungă.

Din punctul nostru de vedere, facem tot ce putem, tot ce ne interesează, investim ce avem de investit, aranjăm toate lucrurile așa cum putem mai bine în club pe ideea de a fi cei mai buni. Nu prea ne gândim la locul 2”, a răspuns categoric Dan Șucu la SUFLET DE RAPIDIST, emisiune a cărei premieră e disponibilă pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare joi, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu are planuri mari cu Rapid: „Vrem să fim numărul 1 în România și în regiune!”

Că Rapidul se gândește la titlu e foarte clar, însă planurile patronului Dan Șucu merg mult mai departe. El visează să facă din formația giuleșteană o forță și pe plan european, așa cum a fost odată, când ajungea până în sferturile de finală ale Cupei UEFA.

„Repet, ne putem gândi la locul 2, dar pe o perioadă cât mai scurtă și ca un pas intermediar. Repet, ne interesează și posibilitatea de a fi cei mai buni acasă, și posibilitatea ca într-un termen rezonabil să fim cei mai buni cel puțin regional. Este dorința noastră, așa ne organizăm.

ADVERTISEMENT

Rapid a fost acolo, a văzut , din păcate nu a rămas acolo, ar fi trebuit să rămână. Avea tot ce-i trebuie ca să rămână, nu a rămas, dar acum ne întoarcem. Trebuie să ne reîntoarcem acolo unde am fost”, spune, plin de încredere, Dan Șucu.

„Aveți un dead-line până să deveniți numărul 1? S-a pus problema așa?”,  a încercat să afle Robert Niță când am putea vedea din nou Rapidul dominând fotbalul din România și făcând spectacol în cupele europene.

„E o întrecere sportivă… Aici sunt atât de multe variabile în teren, încât am înțeles că e aproape imposibil de a pleca de la premisa «Domnule, acolo ești!». Dar noi sperăm inclusiv anul ăsta să putem să fim cei mai buni”, a încheiat Dan Șucu seria dezvăluirilor de la SUFLET DE RAPIDIST.

Dan Șucu are planuri mari cu Rapid

ADVERTISEMENT