Sport

Dan Șucu, mesaj clar la Rapid: „Va fi o echipă care se va descurca singură. Politicul nu trebuie să se implice în sport”

Dan Șucu, noul finanțator al Rapidului, are planuri mari în Giulești și îi avertizează pe politicieni să stea departe de această echipă care vrea să evite problemele de la CSA Steaua, Dinamo sau CFR Cluj.
25.05.2022 | 11:45
Dan Sucu mesaj clar la Rapid Va fi o echipa care se va descurca singura Politicul nu trebuie sa se implice in sport
Dan Șucu va deține 50% din pachetul de acțiuni al Rapidului. Sursă foto: Facebook Daniel Niculae
ADVERTISEMENT

Dan Șucu a preluat 50% din pachetul de acțiuni al Rapidului și este principalul finanțator al echipei alături de Victor Angelescu.

Dan Șucu are planuri mari la Rapid: „Trebuie să fie o echipă care va lupta la campionat și care să își facă fanii fericiți”

Dan Șucu vrea ca Rapid să devină o forță în Casa Pariurilor Liga 1 și crede cu tărie că politicul nu trebuie implicat sub nicio formă în fotbal sau alt sport: „Rapid trebuie să fie o echipă care va lupta la campionat și care să își facă fanii fericiți. Nu mă interesează doar să ajungă acolo, mă interesează și cum va ajunge acolo.

ADVERTISEMENT

Rapid nu va trebui să stea cu mâna întinsă la politicieni, va fi o echipă care se va descurca singură. Eu cred că politicul nu trebui să se implice în sport”, a declarat noul finanțator pentru Pro Arena.

Dan Șucu este foarte preocupat de copii și juniori și își dorește ca Rapid să devină o forță și la nivel de academie: „Mă aștept să văd peste 1000 de copii aici. Sportul de masă și cel de performanță sunt două lucruri distincte. Sportul de masă presupunea posibilitatea de a rămâne sănătos, de a face mișcare. Sportul de performanță se referă la cei mai talentați, care vor să devină fotbaliști”.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu: „12 baze sunt părăsite, în timp ce copiii noștri rămân în fața calculatoarelor”

Dan Șucu este dezamăgit de situația dezastruoasă din fotbalul românesc la nivel de copii și juniori, iar Rapid a achizionat încă două baze de pregătire : „Aici și la Coresi, copiii pot veni când se vor întoarce la școală. 12 baze sunt părăsite, în timp ce copiii noștri rămân in fața calculatoarelor, și nu au unde să facă sport.

Am decis să cumpărăm aceste două baze, dar mai sunt 12. E șocantă lipsa de interes. Rapid este o atracție mare pentru părinți, datorită galeriei, stadionului, echipei”.

ADVERTISEMENT

Astfel, nu mai puțin de 1.500 de copii vor face sport la Rapid, ceea ce spune multe despre ambițiile omului de afaceri:„Totul creează acest vis pentru copil, de a deveni sportiv. Sunt și părinte, tată, cetățean. Trebuie să acord atât timp cât este necesar pentru fiecare.

Dacă facem o comparație, vor fi peste 1500 de copii care vor face sport. În Iași sunt sub 800 de copii legitimați. În 4-5 județe vor mai puțini copii care fac sport decât aici”, a declarat Dan Șucu, noul acționar al lui Rapid.

ADVERTISEMENT

Dan Șucu, pus la punct de Basarab Panduru: „El are impresia că dacă face bani din orice, poate să facă același lucru și aici!”

Basarab Panduru îl pune cu picioarele pe pământ pe Dan Șucu și îi transmite că va fi foarte dificil să transforme Rapid într-o afacere care să facă profit: „Eu știu că el intră în afaceri din care câștigă bani, nu văd cum ar putea să scoată bani acum că a venit la Rapid.

El are impresia că dacă face bani din orice, poate să facă același lucru și la fotbal. Ia să te vedem dacă faci și la fotbal. Eu nu cred că dacă se bagă acum, va veni peste câteva luni speriat că vine nu știu cine să-l dea afară de la club. Eu cred că nu-l interesează. Am trei milioane, fac cu ei ce vreau, pe următorii 10 ani, vreau să-i dau la Rapid. Atât!”, a declarat Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
Tags: