Sport

Dan Șucu pregătește revoluția la Rapid: „Investesc 5 milioane de euro!”

Dan Șucu este pus pe fapte mari în Giulești. Unul dintre cei doi acționari principali ai Rapidului vrea să investească nu mai puțin de 5 milioane de euro în perioada următoare.
06.08.2022 | 16:37
Dan Sucu pregateste revolutia la Rapid Investesc 5 milioane de euro
Victor Angelescu și Dan Șucu, cei doi acționari principali ai Rapidului. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dan Șucu are de gând să revoluționeze fotbalul juvenil. Omul de afaceri a dezvăluit că vrea să investească 5 milioane de euro în școli de fotbal din România, care, ulterior, să devină partenere Rapidului.

Dan Șucu are planuri mari cu Academia Rapidului

Dan Șucu continuă să se gândească în primul rând la viitorul Rapidului. În cadrul unei conferințe de presă, omul de afaceri a transmis că vrea să investească bani în mai multe centre de copii și juniori din România, care, mai târziu, să le aducă beneficii giuleștenilor.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul rapidist vrea să încheie parteneriate sustenabile cu diverse școli de fotbal, ca apoi să preia în propria Academie fotbaliștii tineri cu cel mai mare potențial.

„Nu suntem minister, dar suntem dispuși, eu sunt dispus să investesc în continuare acolo unde există o școală de fotbal puternică, la care sunt mulți copii. O școală de fotbal care are o situație cât de cât rezonabilă din punct de vedere juridic pentru spațiul în care-și desfășoară activitatea.

ADVERTISEMENT

Sunt dispus să investesc în limita a 5 milioane de euro în următorii 5 ani pentru a ne putea crea acest parteneriat cu fiecare școală puternică din România”, a declarat Dan Șucu.

Dan Șucu promite că Academia Rapidului va fi cea mai puternică din țară și va reprezenta „fundația clubului” de sub Podul Grant. Afaceristul a investit deja nu mai puțin de 10 milioane de euro în „Constructorul” și „Coresi”, care vor deveni baze ultramoderne, cu zece terenuri, atât pentru copii și juniori, cât și pentru echipa lui Adrian Mutu.

ADVERTISEMENT

„Facem o ofertă clară pentru toate cluburile de juniori din România. Avem și noi clubul nostru de juniori, dar talentele se pot naște oriunde. Dacă există un talent pe care dânșii doresc să-l promoveze, este binevenit la noi”, a mai spus Șucu.

Un nou atac la adresa lui Laszlo Dioszegi

Între timp, omul de afaceri își continuă războiul de la distanță cu Laszlo Dioszegi, omologul său de la Sepsi OSK. Șucu susține că echipa antrenată de Cristiano Begodi este finanțată și de Guvernul României.

ADVERTISEMENT

 „Domnul afacerist e un om foarte de treabă și împarte cu toată lumea cheltuieli, iar profitul doar pentru el. Nu-mi place tipul ăsta de oameni de afaceri și nu vreau să am de-a face cu ei”, a transmis Dan Șucu.

ADVERTISEMENT
Tags: